Zaznamki

Dorfleben

Alternativna imena: Dorfleben

Dorfleben igra - to je še ena spletna igra o kmetiji.

Dorfleben Online - brezplačno brskalnik temelji igro, v kateri lahko skoraj storiti, vrtnarjenje, kmetijstvo in druge dejavnosti.

Registracija Dorfleben samo traja zelo dolgo časa. Za registracijo boste morali storiti naslednje:

1. Najdi igre spletne strani Dorfleben na spletu.

. 2 Boste videli obrazec za prijavo v svoj račun. Ker niste registrirani uporabnik v igri, morate klikniti na gumb v spodnjem desnem kotu z napisom « Registracija » .

3. Dobiš, da se pridružijo poseben obrazec.

4. Napišite prvo vrstico vašega e-poštnega naslova.

5. Vnesite uporabniško ime, ki si želijo, da bi bilo v igri.

6. Pridi gor s posebnim geslom za igro.

7. Če se strinjate, da bi prejemali obvestila o igri in se strinjam z vsemi pravili in priporočili mestu, pustite izoliranih celic s kljukico. Če ni, odstranite oznako od tiste postavke, ki vam ne ustrezajo.

8. Po ukrepih, kliknite na « Registracija » .

Igraj Dorfleben ne moreš skrbeti za moč vašega računalnika, saj je spletna igra, in to je najpomembnejše - visoke hitrosti interneta. To je tisto, kar bi morali skrbeti.

V Dorfleben igrajo boste na vaši parceli. Prav tako bo morala zemljišč jagod, zelenjave, različnih semen rastlin, gnojiti in počisti polje. To so prvi koraki, ki jih bodo opravljali na kmetiji. Če greste o svojih pridelkov, nato pa hitro pridobijo izkušnje in zaslužili denar.

Ali imate različne načine za zaslužiti. Najprej boste deteljo, ki je zelo priljubljena pri čebelah, ki jo storite, ljubica.

Poleg tega zelišča uporabljajo kot krma za krave, ti pa so proizvodnjo mleka po posegajo deteljo. Poseben obrat za mleko se lahko predelajo v sir. Iz brušenega pšenične moke mlin obrnejo grozdje v vino in tako naprej. Vas vam ponuja veliko vegetacijo, živali, priložnost, da okrasite svoje ozemlje, za nakup različnih zgradb.

Kot rezultat, tvoja parcela spremeni v čudovito pokrajino. Si začrtate lepi stezi, obrat grmovje, dal fontane. Grow zelenjave v rastlinjakih. Veliko stvari je mogoče narediti tudi na kmetiji, glavna stvar - to je izredna priložnost in želja.

Seveda, lahko povabite prijatelje, da občudujem vaše dvorišče. Ibid vašo pozornost bodo imeli različne edinstvene možnosti.

Ko imate veliko različnih strojev, s katerimi boste lahko za letino. Glavna stvar - je, da si po uchastochkom vsak dan iti v igro in jo razvijati.

Dorfleben na spletu - to je pozitivna igra, ki je že dolgo priljubljen med ljudmi. Pridružite se v svoji skupnosti in imajo počitek na svojem zemljišču skupaj s svojimi ljubljenčki.

Gets veliko nagrad in priznanj iz igre Dorfleben!