Zaznamki

Doc & Dog

Alternativna imena: Doc & Dog

Doc & Dog Igra, ki je idealna za brezskrbne in sproščujoče zabavo. Med nori znanstvenik in njegov štirinožnega prijatelja veselo, lahko pozabite na vse težave in uglašeni na pozitiven način. Projekt lahko igrajo v vsakem prostem trenutku. Ker je aplikacija, zasnovana za mobilne in prenosne naprave, ki delujejo na Android in iOS, nato Doc & Dog cmogut vas bo razveselilo v vsakem trenutku - in na podzemni na poti na delo in daljšim cevi. Zadostna količina svetlobe humor -, kar potrebujete, da nastavite razpoloženje in deaktivirati situacijo.

Enostavno in malo nori doktor & Dog spletu ima vse potrebne lastnosti za igro svojem žanru. Ena saver dovoljuje le njen pozitivni naboj za cel dan, in to je še vedno niste dovolj srečni, da prenese katero koli nalogo! Med igranjem se boste morali spopasti s profesorjem, očitno ni sam in njegov mali pes bolj primerno. Samo pregledu intro Doc & Dog spletu, boste umrli smejali in norčevali gledaš to malo nekoliko ekscentrična par. Za glavnih likov, mimogrede, lahko razvijalci pišejo posebno zahvalo - izkazalo se je, da anturazhnye, a hkrati nevsiljiv, da igro, želim, da pogled na njih znova in znova. Smešne avanture in več komičnih situacij, ki spadajo prijatelji, pustite le pozitivne in dobre izkušnje.

Za začetek igranja, boste morali predhodno naložite aplikacijo in ga namestite na vaš telefon ali tablični računalnik. Če želite namestiti Doc & Dog registracijo boste potrebovali le uradne app trgovin - PlayMarket in AppStore. Vaša glavna naloga bo razviti igro načrt za pobeg je zdravnik nenaseljen otok. Skozi igro, boste morali obiskati veliko različnih lokacijah: za premagovanje vroče puščave in široko morje za kopanje, sprehodom po zasneženih poljanah in zelenih travnikov. Hkrati vse barve v igri opravili tako svetle da oko preprosto ne more biti zadovoljna.

Bo Igraj Doc & Dog potrebujejo zelo resno, in kako drugače iz kupa odpadnega materiala je mogoče dobiti z delom na um ne more biti predmet letal shema? Kasneje, vse stvaritve boste lahko izmenjevali in izboljšati. To bo dobil dodatne bonuse in nato premagati rekordno znamko (lahko tekmujejo sami s seboj in prijatelji iz GameCenter). Vsak nov igra začne na istem otoku - pri projektu ni ravni. Bolje vaše stvaritve, več bonusov boste dobili, torej, posledično boljše možnosti, boste dobili na prvem mestu.

V Doc & Dog igre morajo biti pozoren na "idej" - nekakšen igralni vir, ki bo izboljšala za nakup vozil in drugih uporabnih orodij in znanj. Razviti svoje lastne strategije in jih izvaja - varčevanje z zdravnikom s svojo štirinožnega prijatelja v vaših rokah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more