Zaznamki

Devil May Cry 4

Alternativna imena: Devil May Cry 4

Game Devil May Cry 4 - javnost, ki je potekala 09. 07. 2008 Je značilen preplet treh žanrov - avantura, triler in slasher aromatizirane gibanja na lokacijah in RPG (ki se nanaša na odprtje novih znanj in spretnosti). Igranje Devil May Cry 4 je prav tako razdeljen na tri dele: Boj sam neposredno šef bori, in se gibljejo.

Če se boste odločili za Devil May Cry 4 prenesete, namestite igro na računalniku in začeli igrati, boste izvedeli, da je parcela je igra razvija takole: centurion Sparda pade v zemljo dekle in upor proti silami teme, Gospodar porazil vojsko Mundus. Knight Sparda gre kmalu v podzemlje. Potem ko zapusti svojega sina Danteja, ki je videti kot človek, vendar ima okretnost in ima moč demona. Po demoni ubil svojo mater, Dante najde svoje življenjsko delo - za izkoreninjenje zla.

Gamers, ki se začne v Devil May Cry 4 play bodo videli, da se razvijalci odločili, da se ta del igre protagonist. Zdaj bodo vsi mogli igrati za glavni lik z imenom Nero, ki je Vitez reda.

Igra ima valuto (Proud Souls), ki je določeno število točk se dodeli, ko gre mimo ravni. Za te točke lahko kupite nove glavnik ali povečati moč na voljo - ne da bi bilo včasih nemogoče za dokončanje igre. Torej, morate poskusiti, da se dodelijo ob koncu misije več točk.

Game Devil May Cry 4 pc presenetljive nobene barve igralec nasičenost in bogato paleto. Grafika je tako dober, da so tudi zgodba zvitki, je bilo odločeno, da se popolnoma storiti na motor igro. Igra se aktivira s čudovito pokrajino, čudovito je snežna nevihta prekril velik nebo postopoma.

Še ena prednost te igre - razvili in uvedli lepo animacijo obraza, v katerem so se profesionalno izdelan in absolutno pomembno bleščanju kombinaciji z igro svetlobe in sence na obrazih likov. Vse to znova zagotavlja uporabnikom, da je ta igra skoraj popoln v svojem žanru. Podjetje razvijalec Capcom je naredil vse, kar je mogoče, da otroka pustil daleč za vsemi svojimi tekmeci.

Igra ima

• štiri osnovne stopnje težavnosti (od zelo lahka do težka: moški, Demon Hunter, sin Sparda, Must Die Dante)

• tri bonus ravneh težavnosti ("Black Knight" z veliko sovražnikov in "Pekel ali nebesa", v katerem liki umre en zadetek).

Inovativnost je tudi dejstvo, da je v Devil May Cry 4, način ravnanja, ki se lahko uporabljajo v praksi kot ločene stavke in kombinacije različnih metod bojevanja. Stepanje fant igral vojaka demona.

Je Devil May Cry 4 znake

• Dante - protagonist v igri,

• Virgil, Dantejev brat dvojček,

• Kate - skrivnostno dekle srednje;

• Lilith - nočni klub hostesa, draga Mundus;

• Mundus - demonlord;

• Sparda - oče Dante in Vergil;

• Eva - Mama Dante in Vergil;

• Phineas - demon pomoč Dante.

Če se še niste odločili, ali prenesti to igro, se posvetujte internet Devil May Cry 4 video, vidim, da bo lažje, da bi to odločitev. Mimogrede, razvijalci so prepričani, da bi se igra igra, ne samo na računalniku, ki ustvarja različico Devil May Cry 4 androida. Sedaj je mogoče namestiti, na primer, in tablete.

Play in se zabavajte! Konec koncev, Devil May Cry 4 ima odlično igralnost, razvite znakov in veliko grafike.

Srečno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more