Zaznamki

Devil May Cry

Alternativna imena: Devil May Cry

Game Devil May Cry - to je video igra, ki je revizija znane franšize. V seriji z istim imenom, je peti in hkrati, 1. v novem nizu. To je prva igra v seriji, ki ni naredila družba Capcom, in se ukvarjajo z razvojem studiu Ninja Theory iz Združenega kraljestva. Različica Devil May Cry za PC Studio preživel QLOC iz Poljske. Ta igra v žanr Slasher v ruski družbi 1C Softklab ukvarjajo, in to je igra, v skladu z revijo Igralništvo je najboljši slasher v letu 2013. Mnogi igralci menijo, prenos Devil May Cry Britance (Ninja Theory), najboljši dogodek, ki se pojavljajo pri tej seriji iger v zadnjih petih letih.

Če se odločite za prenos Devil May Cry, boste lahko, da poskrbite, da medtem ko je igra postala lažja, hkrati pa izboljšuje na obrazu preveč. Igra je postala zelo priročen in bolj premišljen in sama igra postala veliko lepša vizualno. PC verzija ni izkazala slabše za različico konzole z lepo grafiko in odlično kontrolo. V Devil May Cry pojavil resen strukturiran parcelo, poleg tega Devil May Cry znaki imajo jasno razumljivo motivacijo. Zdaj dialogi znakov postala zanimiva za zdaj postali junaki zanimivo gledati.

Na internetu ste prepričani, da bi našli veliko sklicevanja na video Devil May Cry, vidim, da bo vsak igralec ve, da je glavni lik te igre pol-demon in poluchelovek ukvarja z iztrebljanjem demonov v svojem agencije. Ko je Dante poslal za boj proti Mundus - Lord of Darkness, da ga vrže nazaj v tiskani obliki v World of Darkness. Je to storila v času Dantejevega očeta. In tako Mundus, da bi popolnoma uničila družino za to Dante poslal njegovi služabniki. Dante odslovili z demoni in potem pride v ogromen grad, ki je njeno srečanje z demonom Nelo Angelo, v kateri je duša preoblikoval Virgil - njegov brat manjka. Ko začnete igrati Devil May Cry, boste videli, da je to, kako dogodki odvijajo v začetku igre.

Vsak igralec ujet v virtualnem svetu Devil May Cry bodo mogli zagotoviti, da tekma poteka v nekem skrivnostnem nadomestnega realnost, v kateri so ulice spiraled stolp nenadoma pridobi krila, demonski zapor lahko prejmejo neposredno iz odsev v vodah mestu reka. Pretvorba se lahko še vedno pojavljajo nočni klub v Svetleč neonskih barvah kisline halucinacije. Takšna skoraj nadrealistična transformacija bo razveselila vse igralec.

Opozoriti je treba, da ni vse pozitivne trenutke v igri Devil May Cry. Tu so razvijalci storili, da glavni lik orožje je razdeljena v tri tipe, odvisno od načina. Torej Dante, v standardnem načinu, medtem ko bi gugalnico meč in ustrelil s pištolo od hitro ogenj strojnic, v angelski načinu Dante, kot če je pritegnilo k cilju in progasta svojo koso, v demonsko načinu - potegne nasprotnika kljuko in jih odpošlje veliko sekiro. In čeprav variante napade malo, če pa spretno kombinira orožje, Dante mogoče primerjati s chopper sile zla. In kot igra napreduje, boste dobili ogromno tehnik požarov, veliko bolj strm in spektakularno.

V vsakem primeru začeti igrati sami, pojdite Devil May Cry poslanstvo in odpraviti z demoni. Sreča ne bo bolelo!