Zaznamki

Teologov vzhoda

Alternativna imena: Teologov vzhoda

Če imate radi igre, narejene v anime stilu, igra teologov vzhoda naj bi zagotovo vas prosim. To je eden od projektov, ki jih razvijalci Game321 ustvarjena zato, kot kaže praksa, lahko pričakujete nekaj zelo zanimiv in dobro narejen. Spletna igra je čudovito razmišljanje na temo iger, ki v žanr MMORPG. Zato se projekt izvaja vse tipične značilnosti tega žanra MMORPG. Na primer, boste morali postopoma črpa znak, da bi lahko za dostop do nove ravni. Od samega začetka v igri za kateri koli udeleženec projekta so na voljo quests in naloge neločljivo povezana igre RPG. Opozoriti je treba, da se vsi ukrepi v igri pride dovolj hitro, celotna parcela odvija tako hitro, da si kot igralec dovolj trmast, da je nekaj ur priti do stopnje 25.

Teologov iz vzhoda na spletu - veliko množično večigralsko spletno igro, ki se izvajajo v 2D. Brskalnik projekt, tako da vam ni treba prenesti in namestiti nobene dodatne programske opreme ali stranke. Kako v igri, ste prevažajo do antičnih časov. Ta igra svetu je napolnjena do prepolno z izrednimi edinstvenimi bitji, ki poteka kitajsko mitologijo. Ampak zdaj ni dovolj sveta. O misiji, ste odgovorni - zdaj se lovili bogovi na eni strani in na drugi neprijaznih bitja, boste morali pomagati tem nemirnem zemljo. Pomoč lahko združeni le z igralnimi "kolegi", spoznavanje novih prijateljev. Skupaj premagati sile zla, bo veliko lažje.

Ker govorimo o spletni projekt, potem pa, seveda, v teologov o registraciji vzhodu bo treba, da začnete igro. Celo kljub dejstvu, da je vsa vodenje projektov, predstavljenih v angleškem jeziku, se ukvarjajo s to ni težko - vse narejeno zelo dostopno in razumljivo.

Za začetek postopka registracije, morate samo povezati «Začetek igre", ki ga najdete na levi strani spletne strani igre.

To bo odprlo prijavnico s polnjenjem lahko začnete v teologov v igri vzhodu. Pozorno preberite sistem pozove in izpolnite vsa polja, da se navede svoje uporabniško ime, geslo in e-poštni nabiralnik.

Če je potrebno, bo vsak novinec na prijavo v sistem lahko uporabljali svoje podatke v enem od socialnih omrežij. Torej, glej dovolijo uporabo Facebook, Google, Yahoo in Paypal. Če ste že kdaj srečal z igrami Game321, potem preverite, boste prišli do uvedbe prej zapisanih podatkov.

Kdor bo mogel igrati igro teologov vzhoda enega od razredov značaja:

Eidolon imajo magično moč.

Sword Saint dobro razvito fizično.

Leaf Elf lahko ozdravi zaveznike in druge znake.

Prijetno in dejstvo, da bo vsakdo lahko igral teologov iz East brezplačno.