Zaznamki

Deli in vladaj

Alternativna imena: Divide and Conquer, D & C

You obožujem vse, kar je povezano z vesoljem? Nato deli in vladaj na spletu ustvaril samo za vas! Lokalna zvezda ni preveč žalostna, poleg tega pa ni na voljo. Ker je tam, kjer so ljudje, ki ne pričakujejo mir in tišino. In deli in vladaj spletno igro dokazuje ta red stvari že eno ime.

Tako sistemske zahteve:

• Moderni operacijski sistem (XP, Vista, Windows7)

• Ločljivost zaslona 640 * 480, na minimum bo še najbolje, 1024 * 768;

• Sodobna spletni brskalnik (Opera 8 so idealni. 5, Safari, IE5. 5, Firefox, Camino, Mozilla 1. 5)

• Povezovanje z internetom preko modema ali GPRS.

Za začetek dela v zvezi z velikimi načrti za zajemanje prostor, morate najprej, na uradni spletni strani igre, opraviti registracijo oder deli in vladaj. Tam bodo morali izpolniti standardni obrazec:

• navesti ime,

• geslo,

• veljaven e-pošte;

• spol in datum rojstva.

Po zagonu določeno dirko. Registracija v deli in vladaj igro ponuja priložnost, da postane član enega od naslednjih narodnosti: Fatas, tehnikom, Nove ljudeh, Wanderers, Grayers, temno Watchers, Rage Stones. Opis vsakega od njih je mogoče najti prav na kraju samem. Za začetek je bolje izbrati standardno človeško raso - Nove ljudeh. Kasneje se ga lahko preoblikujejo (in kateri koli od zgoraj), kot želite, in s tem dobili svoje, unikatne ljudi. Ker online igra deli in vladaj uradno omogoča, da ustvarite zase bo nešteto računi biti vaša domišljija, kjer razuzdanostjo. Mimogrede, ravno tako v Divide and Conquer Online je priporočljivo, da najprej ustvariti zaveznike - na obrazu, tako rekoč. V nasprotnem primeru lahko zelo hitro odpraviti.

Ko ste se odločili in ustanovil svojo raso, deli in vladaj registracijo korak se lahko šteje za popolno. Naslednji korak - izbira »doma« na svetu. Tisti, ki želijo ustvariti svoj imperij, bolje rešiti na obrobju. V vsakem primeru pa vam je na voljo že od vsega začetka le majhna skupina enot: guverner, enota samoobrambe, kolonisti, raziskovanje in shuttle tri sonda za letenje. "Začeti igrati igre na spletu deli in vladaj" pomeni "najti primeren planet." Najprej uporabite sonde, in šele nato naložijo v shuttle in pojdite na razvoj planeta. Mimogrede, lahko to iskanje izvede več kot en dan. Za začetnika bi najbolj praktična možnost je planet, ki ima največjo površino, kar pomeni več sredstev, ljudi in denarja.

Če začnete igrati igro Divide and Conquer Online je priporočljivo, da se seznanijo z osnovnimi značilnostmi in pravili, določenimi v istem mestu - Uradna spletna stran te strategije, ki temelji na turn. To je tukaj, da boste spoznali podrobneje o nesorazmerne virov (mineralov, energije, organske snovi), posebne igre bonusov in podnebnih razmer planetov z izbrano ljudi. Trikrat na dan se izračuna potezo. Torej bi dvakrat na dan pridejo v poštev, deli in vladaj dovolj.

Kot je navedeno zgoraj, spletne igre Divide and Conquer Že samo ime pojasnjuje, da morajo biti prednostne naloge igralce postavi v bližini svojih diplomatskih odnosov. Ljubitelji politične spletke bodo odkrili širok spekter dejavnosti, ki zajemajo odnos in "vojna-union nevtralna" in "suzerain-vazal."

Total: Play deli in vladaj, zagotovo bi vas zanimalo, kljub nekaterim pomanjkljivostim nepomembnih, kar daje vtis, naglici razvijalcev. Če ste slepi, nočne nebeške prostore, začeti igrati vredno anyway. Druga nedvomna prednost: deli in vladaj igre na spletu popolnoma brezplačno! Tako da ... srečno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more