Zaznamki

Disneyjeva čarobna kraljestva

Alternativna imena:

Disney Magic Kingdoms je nenavadna igra, v kateri morate ustvariti svoj Disneyjev park. Igrate lahko na mobilnih napravah. Grafika je zelo lepa in svetla kot Disneyjeve risanke. Igro glasijo pravi igralci, glasba je vesela. Zahvaljujoč dobri optimizaciji bo igra delovala tudi na napravah z nizko zmogljivostjo.

Disneyjevi parki so nekateri najbolj zabavnih krajev na planetu, ne more vsak oblikovati takšnega parka. Začnite igrati Disney Magic Kingdoms in preverite, ali vam bo uspelo. Preden začnete, se prepričajte, da opravite majhen trening, da boste lahko učinkovito nadzorovali lik.

Po tem boste imeli veliko težav:

  • Dokončajte naloge in zaslužite kovance
  • Zgradite atrakcije v parku, na voljo jih je več kot 170 in ta zbirka se redno posodablja z novimi
  • Zberite zbirko več kot 100 Disneyjevih, Pixarjevih in Star Wars likov
  • Zaščitite park pred Maleficentinim prekletstvom

Naloge so raznolike in zagotavljajo veliko zabave med njihovim izvajanjem.

Disney Magic Kingdoms bo zanimiva predvsem za mlade igralce, ljubitelje Disneyja. Odraslim ni prepovedano igrati, poskusite, nenadoma vam bo všeč.

Številne vožnje, ki jih lahko zgradite, dejansko obstajajo v Disneyjevih parkih. Te strukture prinašajo veselje obiskovalcem, dobiček, ki ga prinašajo, pa vam bo omogočil nadaljnjo širitev parka in osrečevanje ljudi.

Igra ni težka, na začetku se lahko pojavijo določene težave, medtem ko imate zelo malo sredstev za razvoj.

Naredite svoj park edinstven, samo vi se odločite, kako urediti vožnje. Tako bo vaš svet zabave drugačen od vseh drugih. Treba je skrbeti ne le za oblikovanje, ampak tudi za udobje obiskovalcev.

Najbolj aktivni igralci, ki v igri ne zamudijo niti enega dneva, bodo nagrajeni z dnevnimi nagradami, ob koncu tedna pa bodo prejeli še izdatnejša darila.

V igri se vedno dogaja kaj zanimivega. Redno potekajo posebni dogodki, posvečeni izidu filmov in risank, sezonskim počitnicam in velikim športnim tekmovanjem. Te dni lahko osvojite številne edinstvene nagrade, ki niso na voljo drugje. Da ne bi zamudili česa zanimivega, ne izklopite samodejnih posodobitev igre ali ročno preverite, ali so nove različice.

Trgovina v igri ponuja širok, posodobljen nabor različnih predmetov. Nakupe lahko plačate z igralno valuto ali pravim denarjem. Če se otrok igra in ne želite, da kupuje, lahko to možnost onemogočite v nastavitvah naprave. Disney Magic Kingdoms lahko igrate brezplačno, nakupi vam omogočajo, da izrazite hvaležnost razvijalcem za njihovo delo.

Igrate lahko brez povezave kjer koli, vendar nekateri načini igre še vedno zahtevajo internetno povezavo.

Disney Magic Kingdoms lahko brezplačno prenesete na Android s klikom na povezavo na tej strani.

Začnite igrati zdaj in se zabavajte s svojimi najljubšimi risanimi junaki!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more