Zaznamki

Dinkum

Alternativna imena:

Dinkum je igra, ki združuje več žanrov. Igra ima klasično pikselsko grafiko v slogu Minecrafta. Glasovna igra likov je nenavadna, vendar na splošno zvočna zasnova ni zadovoljiva, z igro je vse v redu.

Preden igrate Dinkum, bodite pozorni in ustvarite lik. Najprej izberite ime, nato nadaljujte z urejanjem videza. Urejevalnik vam omogoča, da izberete barvo kože, pričesko in oblačila po svojih željah.

Igra se začne z dejstvom, da vas bodo vrgli na samotni otok nekje ob obali Avstralije.

V igri imate

  • Preživeti na otoku.
  • Zgradite celotno hišo.
  • Ustvarite kmetijo.
  • Zgradite mesto in se prepričajte, da ima prebivalstvo.
  • Boj proti agresivni flori in favni.

Glede na seznam bi morda mislili, da je to še ena kmetija, ki jih je nastalo že na tisoče, a ne, vse ni čisto v redu.

Ko pridete na otok, morate najprej postaviti šotor, da boste lahko prenočili in se skrili pred vremenskimi vplivi. Poleg tega je bolje začeti ustvarjati orožje in orodja, ki jih je mogoče uporabiti za gradnjo polnopravnega stanovanja in ne samo njega. Orodje ima lestvico vzdržljivosti, orodje ni večno in ko se pokvari, bo treba ustvariti novo. Orožje je uporabno za obrambo in celo lov na nevarne prebivalce otoka, med katerimi so celo orjaški krokodili. Premagati te zobate živali, tudi s sulico, ne bo lahko.

Ko je hiša pripravljena, začnite graditi kmetijo, ker morate nekaj pojesti.

Na kmetiji lahko:

  1. Gojenje sadja in zelenjave
  2. Žetev
  3. Reja perutnine in živali
  4. Graditi in nadgrajevati tovarne in druge strukture
  5. Ribolov

Pravzaprav je to popolna kmetija, vendar je to le del igre.

Potem začnite graditi mesto, takoj ko bodo prve zgradbe pripravljene, bodo na otok prišli novi prebivalci. Odslej vam ne bo več dolgčas. Skupaj je veliko bolj zabavno živeti v tem oddaljenem kotičku sveta.

Spremljajte, ali so prebivalci vašega mesta z vsem zadovoljni. Poskrbi, da imajo vse, kar potrebujejo.

Vaš otok je čaroben, saj ima vsa podnebna območja. Od tropov na jugu do snega in ledu na severu. Vsako območje ima svoje rastline in plenilce, s katerimi se boste morda celo morali ubraniti. V vseh podnebnih pasovih boste lahko gojili živali in gojili rastline, ki v tem podnebju najbolje uspevajo.

Igra ima tudi način sodelovanja. Lahko obiščete sosede, jim pomagate ali prosite za pomoč. Ribe od sosedov. Celo obiščite trgovine, ki so na vsakem takem otoku in kupite vire, ki jih potrebujete, nepotrebne pa prodajte v svoji trgovini.

Poleg tega medsebojna pomoč pri gradnji zgradb ne bo odveč, saj je skupaj mogoče veliko hitreje zgraditi ogromen hlev.

Dinkum brezplačno prenesete na PC, žal ne bo delovalo. Igro lahko kupite na tržnici Steam.

Želite svoj pravljični otok? Nato namestite igro takoj in vaše sanje se bodo uresničile!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more