Zaznamki

Devolver Tumble Time

Alternativna imena:

Devolver Tumble Time je zabavna ugankarska igra za igranje na mobilnih napravah. Grafika je barvita, narisana, izgleda precej nenavadno. Glasba je sposobna razveseliti vsakogar, glasovna igra pa je narejena dobro.

Vaša naloga v igri je združiti iste vrste figur v bobnu. Ne začnite igrati Devolver Tumble Time, preden ne preberete kratke, a razumljive vadnice. Če preskočite ta korak, je lahko težko razumeti igro.

Igra je preprosta, vendar ne toliko, da v njej ne bi bilo kaj početi:

  • Izberite lik, ki vam je všeč
  • Rešite uganke
  • Zbirajte, kar zaslužite, da boste lahko odklenili nove like
  • Kupite oblačila in druge predmete, da bodo liki v igri edinstveni

Igro je razvil Devolver Digital in tukaj boste srečali vse junake, ki jih je ustvarilo to podjetje. Mnoge od njih ste verjetno že srečali v drugih projektih tega razvijalca.

Vsi liki niso na voljo od prvih minut, nekaterih ne bo enostavno odkleniti in trajalo bo precej časa, da se nabere denar, zaslužen v igri. Vsak lik ima svojo edinstveno super sposobnost, ki vam pomaga pri igri. Težje kot je bilo odkleniti junaka, močnejšo sposobnost ima.

Igra bo zanimiva tako za otroke kot starejše. Ta uganka vas bo naučila, kako najti nenavadne rešitve v težkih okoliščinah.

Ko se vaša spretnost povečuje, se težavnost nalog povečuje, sicer bi se igranja hitro naveličali.

Nikamor se ne mudi, o potezah lahko dolgo razmišljate. Tudi če vam prvič ne uspe premagati težke ravni, naj vas ne obupa, sčasoma se bo vse izšlo.

Da vam ne bo dolgčas, so razvijalci pripravili dnevne naloge za vse igralce. Izpolnite te preproste naloge in pridobite valuto v igri. Če boste ob koncu tedna opravili vse naloge, boste prejeli super nagrado. Glavna stvar je, da ne pozabite pogledati v igro in ne zamudite dni.

Za igranje ne potrebujete internetne povezave. Igrajte na letalu ali med podeželskimi potovanji v krajih, kjer ni povezave.

Toda za nekatere naloge potrebujete internet, pa tudi za gledanje smešnih oglasov, ki prinašajo kovance.

Zasluženo valuto lahko porabite v trgovini v igri. Odklenete lahko nove like za igro, kupite oblačila in okraske. Poleg valute, zaslužene med igro, lahko porabite pravi denar, če želite. Tako ne boste le dobili želenega predmeta, ampak tudi podprli razvijalce.

Sortiment trgovine se dnevno posodablja, ob praznikih pa so popusti.

Poleg popustov vas bodo prazniki razveselili s posebnimi nagradnimi igrami z bogatimi darili in nagradami. Nekaterih predmetov v drugem času sploh ni mogoče dobiti.

Posodobitev bo v igro prineslo še več junakov in nove ravni.

Devolver Tumble Time lahko brezplačno prenesete na Android tako, da sledite povezavi na tej strani.

Začnite igrati zdaj in se zabavajte v družbi smešnih in iznajdljivih likov!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more