Zaznamki

Destiny Sphere

Alternativna imena: Sphere of Doom

Destiny Sphere na spletu - je razburljivo strategija MMORPG, ki je definitivno eden najboljših v svojem žanru. Destiny Sphere online igra vključuje premišljeno in skrbno razvoj, da bi zbrali potrebna sredstva za nadaljnje zmage. Vsekakor igranje Destiny Sphere spletu bo zanimivo za vse ljubitelje strategij za kakovost. Toda za razliko od "klasičnih" strategije, kjer so le nekaj poskusov, da ustvarite visokokakovostne multiplayer igre, Destiny Sphere spletno igro, v kateri popolnoma razdelana interakcijo med uporabniki v gaming svetu.

Registracija Destiny Sphere se ne razlikuje od postopka v drugih večigralskih spletnih iger. Morali začeti Destiny sfero spletno registracijo spletnih iger, ki vključuje uporabniško ime, geslo in e-poštni naslov. Kot lahko vidite, nič tukaj zapleteno, preverite igro Destiny Sphere traja najmanj časa, ko naj bi razburljivo igro.

Na začetku razvoja na svetu, boste morali izbrati, v kateri igra enako dirko. Mimogrede, vsa imena v igri so izvirni in verjetno ne boste mogli izpolniti nekje drugje, kot v igri. Skupaj lahko izbirajo med tremi rasami: Voranery, Psolao in Lienzo. Seveda se razlikujejo med seboj, s svojimi prednostmi in slabostmi enega nad drugim. Izberi dirko precej težak korak, preden je treba razmišljati o tem. Igraj Destiny Sphere potreben za dirko, ki najbolj ustreza vašemu slogu igre. Treba skrbno pregledati vsako prednosti in slabosti, preden končno izbiro. Psolao - je močna rasa duhovnikov in jasnovidcev, ki pomagajo v boju proti najboljših vojakov, močan čarovnika in artefakte. Voranery - najboljši tehnološki razvoj dirka. Mi dirko v zalogi dobre orožje, kot tudi velikan kaderiumnye kovačnica. Race genetiki Lienzo ima veliko vojsko z ogromnimi rezervami določb.

Preden začneš igrati igre na spletu Destiny Sphere, je treba izbrati območje, v katerem se bo celica. Pravilno sfera so obroči, ki se obrača okoli glavne zvezde in so sestavljeni iz celic. Zgodaj v igri, lahko uporabniki samo na svojih celicah, vendar igra bo lahko šel na nevtralen in osrednje celice. Srednja celica je sestavljena iz zemlje in kamenja, in nevtralno celice - to izsušeni puščavi. Kompleks je spojina šest sosednjih celic, in je kompleks obroč. Vsaka igra svet sestavljen iz štirih plošč: Voraniya, Linsord in Psoleon, naseljen oziroma voranery, Lienzo in psolao. Obstaja univerzalna Melsion obroč, ki je ustvarjena za kolonizacijo. To lahko živijo vse tri dirke. Destiny Sphere online igra bo dal igralcu izbiro veliko število različnih področjih, na vsakem od katerih je podrobno informacijo. Opredeljuje obseg projekta vam je všeč, boste morali odločiti o tem, kaj polje še ni pričela razvoj.

V Destiny Sphere igri bo zanimiv predvsem za ljubitelje strateških iger, ki niso igre z grafiko, kot v resničnem življenju. Vmesnik v igri, ne da bi vse vrste neumnosti, preprosta in jasna. Toda tudi brez osupljivimi podrobnostmi naredi igro igrati znova in znova.

Od samega začetka igre, vsak igralec dobil majhno območje na planetu, kjer izvira mogočni imperij. Neprijetnosti razvojnem procesu se lahko šteje, da je hkrati lahko gradijo le pet stavb. Več na škodo, je treba stalno posodabljati stran, ki lahko sčasoma nekoliko dolgočasno. Kot v običajnih strategij lahko uporabljajo različne stavbe razviti tehnologije in nove tehnologije nam omogočajo gradnjo novih stavb in dobili več novih tehnologij.

Ker je novi igralec ni enostavno, da začnete razvoj in sodelujejo v bojih, igra podpira vgrajevanje pravi denar, ki bo bistveno poenostavil postopek v igri. Kupi premium račun, boste tudi odpreti posebne funkcije, ki jih običajno ni na voljo.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more