Zaznamki

Destiny Online

Alternativna imena: Obstanek v živo

Destiny Online - brezplačno večigralsko spletno brskalnik temelji igre, ki v žanr MMORPG. Zdi se, da več si lahko zamislite v tej industriji igroproma, vendar razvijalci nastavite znamenitosti na teh višinah, in da ne pretiravamo. Destiny online igra, ki temelji na soočenje angeli in demoni.

Vpis v igri usode je preprosta in razumljiva za vsakega uporabnika. Po vnosu imena igre, geslo in e-poštni naslov, boste morali potrditi aktivacijo vašega računa igre in izbire znakov bo zaznamovalo to potrditveno Destiny izpolnjen. Destiny spletno igro, v kateri ne bo dolgčas.

Hvala za flash-motor igro na sliki izgleda zelo živahni in prijeten na oko animirani različne dobrine in na splošno omogoča natančno pogledati, da vsak predmet previdno. Kaj lahko rečemo - oblikovalci dali vse od sebe.

Ena od najtežjih odločitev, ki se bo pojavil pred vami na začetku tekme -, ki bodo isto igro vaš varovanec - Bela-krilati angel ali demon divji. Divine Power of Chaos vojske ali - se strinjam, precej težka, vendar se ne menie zanimiv izbor.

Super, čeprav je sistem malo vrtinčast razred ponaša znakov igramo Destiny Online. Na srečo, forumi na tekmi opisal dokaj natančno vsi razredi, kar vsak igralec že od samega začetka, da določi svojo stil igre in razvijati svoj lik točno tako, kot jo zahteva posebnost.

Sistem Naloga izvajajo v igri, najprej kot asistent v igri, zahvaljujoč njeni novince hitro in enostavno pripraviti v postopku v igri, in na visoki ravni, dokončanje quests, lahko enostavno zaslužite izkušnje in materialne nagrade v obliki različnih artefaktov. Igrajte igro Destiny Online vredna več, ker je spoznal, zanimivo potezo v zvezi s sistemom bitko.

Prijetno presenečenje za mnoge bo, da vse bitke potekajo v realnem času sistema, ki ni tipična igre, ki temeljijo brskalnika. Število oklep, orožje in opremo, ki lahko opravljajo svoj značaj - Ni besed, ki opisujejo. To je res tisto, kar razvijalcem dal svoj tesen oblastne roko in kakšni so njihovi ležaji na prvem mestu. Seveda pa ne smemo zanemariti igro dovolj, uporabljajo različne spretnosti, ki so edinstveni za vsak razred, struženje boj v resno strateških in taktičnih ciljev. Igrajte igro na spletu Destiny je veliko bolj zanimivo, če z ramo ob rami z borite svoje prave prijatelje.

Spopadi v igri so razdeljene na več vrst: skupina spopadov v areni, lov za različne vrste pošasti, dvoboj in rasni spopad. Začel igrati usodo, za vsako od bitk, odvisno od njihove mase, kompleksnost in ravni sovražnika, se bo vaš lik prejeli določeno število točk izkušenj.

Opozoriti je treba, da sistem klan v igri najbolje delali: lahko pridružite obstoječi ceh ali ustvarite svoje, zbrani v okviru svoje banner najboljše igralce in začeti vojno z drugimi skupinami. Clan - ni prazna beseda, poleg posedovanja komunikacije, lahko uporabite različne klan bonuse, in seveda pomagal tovarišem v napačnih situacijah.

Ta igra bo pritožba na veliko občudovalcev online RPG, saj vsebuje vse, kar potrebujete za odlično zabavo v gaming svetu usode igro, v kateri vam ne bo dolgčas, za dolgo časa. In če ste v pisarni gneča in neprijeten občutek pustolovščine vedno te boli - začeli igrati in dokazati vsem, da ste najmočnejši!