Zaznamki

Desert Poslovanje

Alternativna imena: Opera sladica, sladice, operacije Desert, Operation Desert Storm

Online igre Desert Poslovanje - brezplačna spletna igra gospodarski in strateški žanr. To je projekt looki, ideja, ki zainteresiranim ljubiteljem vojaških bitk. Postala izjemno splošne in voditi čete ene strani v konfliktu, razvoj in razburjen svojo vojaško bazo, posedovanju sodobna tehnologija - Desert Operations na spletu v realnem času pripravljen dati vse.

Da bi dobili v cikel zanimivih dogodkov, Desert Poslovanje potrebna spletno registracijo in imajo naslednje sistemske zahteve:

1) Operacijski sistem Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

2) Procesor 800 MHz Intel Pentium ΙΙΙ

3) Pomnilnik 256 MB

4), grafična kartica 64MB

5) internetna povezava

Registracija Desert poslovanje - to je izraz vaše želje, da bi postal prebivalec v razburljivi svet spletnih iger. Dodatne nastavitve niso potrebne. Pridružite se v igri Desert Poslovanje poteka na naslednji način:

- Vnesite ime

- Obstoječi e-poštni naslov

- Podaja geslo

- Daj kljukico v tej sprejem Pogojev

Igrajte spletne igre Desert Poslovanje bo začel z majhno bazo. Ker ste zakoniti lastnik tega, treba skrbeti za gradnjo potrebnih objektov, in sicer:

• generalštab

• Univerza

• Trgovski center

• Bank

• Tovarne

• Vojašnice za zaposlene

• Hiše

• Port in letališče

• rudnik

Brez nadzora štaba spopadov nemogoče. Preko generalnega štaba boste nadzor flote zraku in morju.

Univerza ustvaril in izdelal drugačno tehniko. Obstajajo tudi različne preiskave. Naučili se boste tehnike in se učiti za proizvodnjo dizelskih generatorjev, različne vrste raket, jedrsko elektrarno, bombe, orožje, oklep, in še več.

Mall, ki je potreben, da bi ohranili trgovinske in gospodarske odnose. V času, se lahko ustanovi na dražbi 10 mestih, in kupiti do 60 let. Blago so viri, kot so zlato, streliva, olje in druge domače proizvodnje.

Banka boste obdržali svoje prihranke in drugačne vrednote. Plus dobil odstotek naložb.

Moja je kraj, razvoja in proizvodnje naftnih vrtin v igri zelo dragocen vir.

Tovarne dala priložnost, da ustvari svojo lastno izvirno stvari in prinašajo precejšnje prihodke, da njegov lastnik.

Od tovarn v teh gospodarstvih morajo biti njihove vrste

Oil

Vojaška

Arms

In, seveda, so obvezna hiše in vojašnice organizirati civilno prebivalstvo in vojsko.

Kot lahko vidite, Desert Poslovanje online igra vsaka stavba določa njegovo funkcijo. Samo, če je na voljo dovolj podatkov, objekti in njihov razvoj, lahko občutite, da ste pripravljeni za vojaško akcijo.

Igraj Desert operacije bo potrebno, da se branijo pred napadi napadi sovražnikov in pridobiti nazaj ozemlje tekmeci. Zgraditi močno vojsko različne enote. Struktura vaših vojakov lahko vključujejo tanke, letala, pehota, mornarica. A specializirane enote, ki so namenjeni za obrambo posesti. V skupni spletni igri Desert Poslovanje pripade 38 vrst enot. Vsi izmed njih so edinstvene. Vsak ima svoje prednosti, vendar tudi nekoliko ranljivi. Da bi zagotovili kakovost njihovega dela, in preprosto obstajajo, potrebno ustvariti določene pogoje. Na primer, da se zagotovi potrebno gorivo za vsako različno vrsto enot, ki so na voljo, da skrbijo za posamezne stavbe.

Preden si upal napasti izbrano sovražnika, da izvidovanje. Igra je funkcija vohunstva. Obstajajo posebne sateliti in vohunsko letalo. Le dobro načrtovane in premišljeno dejanje bo uspelo! Igraj Desert Poslovanje - to pomeni, da dokažejo svojo strateško sposobnost uporabe intelektualne sposobnosti vodstvene mandatov. In se uporablja več moči, bo slajše bo zmaga! Premagani nasprotnik prisiljen dati 33% zgradb, ki proizvajajo sredstva. Zamislite si, kako zabavno bo ta poraz sovražnika!

Resources - to je prvi pomočnik pri razvoju vojaške moči. Nafta in diamanti v zvezi s tem dobesedno nenadomestljivo. Prav tako ne more storiti, ne da bi kerozin, strelivo, gorivo, zlato in seveda denar.

Poenostaviti svoje preživetje v krutem svetu Desert poslovanju, podyschu zavezniki. Ustvari svoj ali se pridružijo zavezništvu že nastale. Ohraniti prijateljske odnose med zavezništev, in občutek, koliko lažje bi bilo rešitev za veliko težav.

Igrajte spletne igre Desert dejavnosti lahko, razvijajo brez omejitev. Potem ko je dosegel določeno število točk, pojdite na novo raven igre. Sprva je igra ponuja virtualni asistent. On bo lahko določi, da kjer je bolje graditi na vaši parceli, da dobimo koristne namige o različnih ukrepih. Novice lahko preprosto izenačiti, brez strahu pred napadom od strani. Evolve tiho, dokler, dokler ne dobite 2000 točk. To je, ko se konča imuniteta. Če postane agresor pred tem, pazi maščevanje nasprotnika. Imejte v mislih, da višja je vaša raven, višjo raven sovražnika. Igra je zasnovana tako, da pride tvoj razvoj vzporedno.

Spletna igra Desert Opera ne bo pustila ravnodušnega nikomur strateg!

Namesto, postane član igre in sodelujejo v intelektualnih tekmovanjih veliko zabava! Naj sreča nasmeh, in boste uživali užitek njihove dosežke!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more