Zaznamki

Zagovorniki Ardania

Alternativna imena: Zagovorniki Ardania

Procesor: Pentium 4/Athlon 64 3 GHz

RAM: 1 GB

Video: 256 MB pomnilnika

Prostor na disku: 1 GB

Zagovorniki Ardania - strateška igra, ki združuje principe klasične potezna strateška zvrsti in priljubljenih sodobnih obrambnih stolpov. Zagovorniki Ardania 2012 nas popelje v zelo veselo kraj igro vesolja in nikoli živeli v miru. Vsak dan je nekaj nenavadnega in zagovorniki Ardanew nenehno borijo z vdori demoni napadejo strašne pošasti in celo zbudi večno zlo. Na naslednjem nadlogi revni ljudje hitijo s polno hitrostjo njegovega kralja za pomoč. V zagovornikov Ardania 2012 kosov novo nadlogo postal Undead horde, da zleze iz lesenih in revni kmetje niso imeli način se spoprijeti z mrtve prišel živ, kar pomeni, da je dobro, ampak samo vladar je treba ponovno sprejeti z mečem v roki in iti kampiranje za odrešenje svojega ljudstva.

Igranje

Zagovorniki Ardania 2012 pc je križanec med konvencionalnimi "orožij" in preprost strategijo posrednega ukrepa. Nenavadno klasičnih strategij zelo uspešno združili v zagovornikov Ardania, kjer se lahko brani, ne samo na njihovo ozemlje, temveč tudi za izvedbo hitrih protinapadov in množične napade, ki bodo zagotovili skorajšnjo zmago. Razvijalci odločili, da malo več svobode in možnosti, da se izenači predvajalnik s svojim računalnikom nasprotnika. V zagovornikov Ardania 2012 lahko igralec zgraditi številne utrdbe, in ga pošljite na neurje sovražnika osnove ogromno svojih vojakov, ko gledaš to - doseči tiste, ali ne, ker sovražnik ne spi in gradi svojo obrambo, z vso skrbnostjo, tako da je tesen konjeniške napade redoubts ne prodrejo.

Bitka brez boja

Seveda, sovražnik ne bo čakala za vašo ofenzivo in poslali svoje vojake, da bi osvojil svojo trdnjavo, tukaj bomo morali počakati na prvo presenečenje - na korakajo čete, ki se gibljejo drug proti drugemu, luštna in slovesno mimo celo brez vstopa v malo težav. Napadajo vojake v zaščitnih ukrepov ne močno sodelovati, kar ta poklic na milost in nemilost svojih utrdb, njihova glavna naloga - da bi prekinil sovražnika obrambe. Vse bojne enote so izdelane v skladu z vsemi topovi obrambnimi stolpi, pod vašim nadzorom dobi več vrst vojakov kot bojno delovanje, preprosto rečeno, bodo nekateri vojaki hitro teči, drugo testo, in drugi bodo mogli uničiti sovražne utrdbe. Graditi nešteto enot Defenders of Ardania ni podan, ki uporablja strogo omejitev, vendar pa umira na sovražne čete redoubts, vam bo omogočil dostop do drugega dela proizvodnje "kanonfuter" in val za valom boste uničiti okrepiti popolno in brezpogojno zmago . Na eni ravni, boste dali pomočjo edinstvene enote, junaka, ki lahko uporabi na bojišču njena močna sposobnost. Razlikovati junak na bojišču ne bo težko, saj bo močno izstopajo iz množice je neverjetno velike. Kot je za zaščito, od ravni do ravni, boste dobili več in več priložnosti za izboljšanje svojega steklino, bo morala zlatih kovancev. Ekonomski model igre je preprost za grozo in narediti nekaj posebnega za plače za finance ni potrebna - bo denar avtomatično kopičijo, imate tudi, da je pametneje samo.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more