Zaznamki

Deepolis - podvodno fotografiranje

Alternativna imena: Dipolis

Online igre Dipolis - prost brskalnik, ki temelji strateška igra s tridimenzionalno grafiko. BigPoint družba razvila izviren projekt svoje vrste, ki ima pomembne prednosti v sedanjih spletnih iger. Igraj Deepolis'll potop v globine podvodnega prostora. To je, kako svet prihodnosti po globalnem segrevanju. Postanite lastnik podmornice in pojdite na to zmago prostranost oceana bo pomagalo Deepolis spletno registracijo.

Sistemske zahteve za igro so zelo majhne:

• Procesor Pentium 3 1 GHz

• 16 MB grafična kartica

• vsaj 128 MB RAM-a

• Operacijski sistem - XP / Vista / Windows 7

• dostop do interneta

• brskalnikov - Internet Explorer, Mozilla Firefox in Opera

Registracija Deepolis enostaven proces. To ne bo trajalo veliko časa, saj je prenos in namestitev igro ni potreben. Pridružite se v igri Deepolis zahtevajo, da vnesete naslednje podatke:

1) Vzdevek - make up ime, pod katerim boste igrali;

2) Uporabite geslo, ki ga je treba ponoviti za zanesljivost v naslednji vrstici;

3) E-poštni naslov - za povratne informacije;

4) Izbor igralni strežnik (če Evrope1, Test server Evropo2, Amerika1)

5) Datum rojstva;

6) Privolitev z določili in pogoji za igro.

Po končanem prijavni obrazec, kliknite na gumb register in Dipolis spletu bo vam edinstveno prebivalca podvodnega sveta. Potopi v globino, lahko izberete eno od treh kast, ki se borijo ne le za preživetje, temveč tudi moč do morske prostora.

Zagotavlja spletno igro Deepolis odločiti, kaj je bolj po volji naslednji zasedbi:

• Nauta (Nauten)

• Siona (Scion)

• Dzhafnary (Jafnhar)

Nauta - nevtralen odtenek, ki se ukvarjajo s trgovino in raziskav. So potomci znanstvenikov, ki so uspeli preživeti. Mirna frakcije, ki ima najbolj uravnoteženih čolne dovoljeno trgovati na morebitne sovražne postaj kaste.

V Sionu najmočnejši obrambni sistem. Te zelo kultivirani prebivalce podvodnega kraljestva opremljeni njihovi čolni zaščiteni. Oni znajo plavati blizu postaje nauta in sodelovati z njimi. Ampak ozemlje jim dzhafnarov bolje, da ne, da pristop, saj bi slednji streljali brez opozorila.

Dzhafnary agresivni in militantni nastavljen. Njihova skupna ladja lahko sprejme veliko opreme. Jedrska tehnologija je njihov glavni interes. Zasvojen tudi razvoj olja. Ta kasta je na voljo v trgovini z najdbo, ampak iz sovražnega Siona bolje, da ostanejo proč.

Dipolis Igra ima dobro razvit gospodarski sistem. Boste kopali v vodnih virov, ki se nato lahko proda. Za uspešne transakcije je treba preučiti proces nihanja cen surovin. Še vedno v igri obstaja kaj takega kot rezervo za pomoč Deepolis igrati veliko bolj zanimivo.

Sistem PvP (Igralec soočenje sistem) je precej preprosta. Deepolis spletu arsenal sestavljajo:

• akustične pištole

• torpedi

• bombe

Izbira gol poraz, da svoje najboljše, da ga ustreli. Zmaga prinaša bojnih točk, ki ste mu dodelili mesto. Tekmeci niso le ljudje, ampak pošasti, ki živijo v podvodni prostoru.

Igrajte igro Deepolis spletu je mogoče z uporabo teh bojnih načine:

• bitka kast in klani

• lov na glave

• Način inteligenca

Bodite previdni, nevarnost preži za vsakim vogalom in v vsakem trenutku se lahko zgodi, da boste morali braniti. Po poti potekajo skozi sovražne trdnjav in utrdb. Zapomni si, bolj vaš klan je varnejši občutek, vendar z enakim bitko, v kateri vstopijo bolj ambiciozni.

Deepolis online igre prilagaja različnih prizadevanje za katere naloge bo predstava imele sredstev, igralne valute in celo module za ladjo. Naloge so organizirane tako, da boste dobili prošnje za opravljanje gospodarske, raziskovalne in vojaške misije.

Valuta spletne igre Deepolis razdelimo na:

• Took

• Helix

Razširjenosti vasi, služi tudi za nakup predmetov. Helix je premium valuta, zasluži, da je veliko težje.

Igrajte spletne igre Deepolis morebiti gibljejo na ravneh, skoraj v neskončnost. Nekateri igralci gredo celo do stopnje 100, vendar to ni kapela. Newbies je lahko težko poravnati ali kakršno koli odločitev. Recimo, da odloči o skupinski pripadnosti. Ampak ne moti to. V takih zadevah, igra je zvest in že na 5. stopnjo, je priložnost, da se preselijo v drugo klana. Z vsako stopnjo postali močnejši in modrejši. Kaj je bil sprva šibak, kot je orožje, ki se uporabljajo, da postane popolna. Tako, da je varno, da si prizadevajo naprej, in, morda, si postavil nov rekord!

Pridružite prebivalce podvodnega vesolja in uživajte pisane igranja iger, potovanje v treh dimenzijah, različnih ukrepov, izvedenih! Edinstvena ideja igre je prepričan, da bi naredil vtis! Naj sreča ostaja zvesta spremljevalka!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more