Zaznamki

Deadvide

Alternativna imena: Deadvide

Game Deadvide - postapokapsticheskaya multiplayer igra vlog brskalnik fikcija žanr. Vsakdo, zanima dogodkih v bližnji prihodnosti in želi vedeti, kaj bi preživeli na Zemlji spremenjene, je priporočljivo, da obiščete uradno stran Deadvide na spletu in postanejo del avanturistične dejavnosti. Nekaj ​​se je zgodilo, da bi se moralo zgoditi. Got Game farmacevtska podjetja s svojimi izkušnjami. Njihovo delo je privedlo do te katastrofe. Kot posledica slabo premišljenih poskusov širijo strašne pandemije, ki je za vedno spremenila v človeško obliko. Od zdaj naprej, so ljudje na svetu postala brezpredmetna obveščevalnih bitij. Zombiji so jasno zakaj kri in ne vedo, kaj delajo. Le izkušen voditelj, ki lahko , da se ponovno vzpostavi red v svojih vrstah, ki jih organizirajo in dobili vajo. Pridružite se v igri obrne Deadvide Novinci takšne generale, potem pa bo vse odvisno od vas osebno in prizadevanj, ki ne bo žal v imenu doseganja cilja.

Za predvajanje Deadvide, ne potrebujejo visoke sistemske zahteve. Računalnik mora biti povezan z internetom, vendar ne zagotavlja običajni način igranja brez glitches. Deadvide registracija traja le nekaj minut. Vnesti morate ime znak, poročilo o e-pošti, ustvarite geslo in določite besedo in izberete eno od nagrad. Končno, kliknite "Start" in iti pogumno v neznani svet prihodnosti.

Da se igrati igre na spletu Deadvide morali odločiti z ki spada v razred. Obstajajo trije razredi moških in enaka za ženske. Med seboj se razlikujejo v nekaterih pogledih. Vsak ima svoje prednosti in slabosti. Kot vemo, nič ni popolno ne zgodi.

Vsak novinec ponudil eno od nagrad, ki je zasnovan, da bi uspešno začeli Deadvide igro. Naj jih naštejemo, in kaj je bolj vam bo všeč - to je stvar okusa. Tako da je ta količina denarja v višini 100 Z, ki jih lahko kupite, kaj hoče, naključno artefakt, ki ima vpliv na lastnosti pušk in zombija, 20 različnih orožja ali zombiji, skupaj s celico, skozi katerega povečajo možnosti uspešnega napada.

Nalog, ki jih srečuje spletno igro Deadvide, vsestranski in zelo zanimivo. Vam bodo sodelovale pri gradnji in izboljšanje svoje zbirke podatkov, usposabljanje zombi enot, ki tvorijo, zagotavljanje svoje bojevnike z orožjem, razvoj strategije. Ustrezno usposabljanje - ključ do uspeha v bitki. Več o tem, kako pravilno nastaviti puško na bojišču, pokazati svoje strateško talent - in podrobne statistike po bo avtomatsko bitka zagotovo navdušili vas. In to je lepo, da uživa sadove svojega dela! Konec koncev, bo zmaga šteje v dobro, da vas nekateri bonusi. Ne pozabite, da kljub dejstvu, da je boj poteka samodejno, boste imeli priložnost za vse opazovati polet s ptičje. Kjerkoli ste se soočajo s sovražnikom, sistem bitko v slogu Tower obrambo deluje vedno enako. Vi sami lahko merite v teh krajih kot rečnem bregu, prazno mesto, jungle in mnogi drugi.

Dragi nick, Suck sposobnosti vašega značaja. Naj postane nepremagljiv, in vam bo ponosen na svoje ustvarjanje! Deadvide - igra, v kateri je veliko odvisno od sebe. Ne zamudite priložnosti, da vpliva na zgodovino prihodnosti. Sprostite domači planet nadlogi in Praise v virtualnem svetu, tudi njegovo ime. Mi lahko želimo le, da je bila sreča ugoden za vas. Pridruži se zdaj in zabavo za najbolj vznemirljivo zabavo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more