Zaznamki

Dead Space 3

Alternativna imena: Dead Space 3

Game Dead Space 3 je fascinanten sci-fi računalniške igre. Dogodki v tej igri, ki jih tretje stranke razvile. Dead Space 3 - to je strelec, ki je osvojil veliko.

Prenos Dead Space 3 Igrate lahko le, če imate polnih osemnajst let. Prenos igre Dead Space 3 imate priložnost, da na uradni spletni strani igre ali katera koli druga, ki zagotavlja takšen dostop.

Pred igri, boste imeli edinstveno priložnost videti pro igro Dead Space 3 video posnetki. Ti videi vas bodo seznanili z vsemi značilnostmi igre: Črke, grafik in drugih elementov.

Igra Dead Space 3 igre boste postopoma soočajo z naslednjimi znaki:

  1. Isaac Clarke je glavni protagonist v igri. Ta znak - je protagonist vseh kosov igro. Odleti na planetu Tau Volantis, da bi našli svojo punco Ellie Langford in uniči epidemijo povzročil obeliski. Bil je sposoben premagati halucinacije.
  2. Ellie Langford je pilot. Skupaj z Isaac sodelovali na prireditvah ob stntsii Titana. Je bil z Izakom v intimnih odnosih. Želela je, da bi našli način za premagovanje svoje sovražnike. Ellie mislila, da je Izak umrl.
  3. John Carver je ena od preživelih moštva EarthGov. Sestala na istem planetu z aktivacijo obeliska in strašno epidemije nekromorfov. Zaradi njegovih sovražnikov ubil svojo ženo in sina.
  4. Robert Norton je kapetan ladjo "Eudora." Bil je tudi eden od preživelih moštva EarthGov. Sodeloval je pri iskanju Ellie Langford. Tudi skozi igro pomaga Izaka in Carver. On je ljubosumen na Ellie Izaku.
  5. Jacob Arthur Danik je yunitologii. Tudi on je vodja skrajnežev. On je glavni antagonist v igri. Celoten Igra skuša posegati Izaka. Ob koncu tekme je bil ubit.
  6. Jennifer Santos je znanstveno, kakor tudi član ekipe Ellie Langford. Na koncu igre umre.
  7. Austin Buckle je ena od preživelih članov skupine Ellie Langford. Umrl zaradi ozeblin.
  8. Piloti Mark Rosen in Locke so piloti ladja "Eudora." Umrl v hudi bitki.

Igrajte igro Dead Space 3 PC se vam po poglavju. Vse v igri 19 poglavij.

Vsestransko v igri Dead Space 3 Weapon:

1. Granat.

.

2 Svetilke.

3. Raznolikost rezila.

4. Različne vrste pušk.

5. Truborezki.

6. Metalec ognja.

7. Hammer.

8. Kontaktne mine.

9. Topovi.

10. Raznolikost pištol.

11. Drotikomety.

12. Plazma rezalnik.

Game Dead Space 3 bogati nasprotniki. Skupaj v Game 2 razvrstitvi

1. Necromorph.

.

2 Ljudje.

Nekromorfami največja skupina nasprotnikov v igri.

Game Božiček Vesolje 3. Ne samo njihove lastnosti, nenavadne orožje bo pritegnila, vendar je njegova grafika in vse vrste misij. Prav tako bo igra Dead Space 3 razvajali s svojo downloadable vsebine. Njih v igri več, "prebujanju", in drugi. Z novo vsebino, ki jo lahko uporabite prefinjeno orožje, izberejo različne obleke, kot tudi izboljšati iskanje pošto.

Razvajajte se z neverjetno količino čustev z glavnega junaka, Izaka, njegovi prijatelji in sovražniki.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more