Zaznamki

Nekaj ​​dni

Alternativna imena: Race gon

Game Days Gone: triler apokaliptičnega sveta.

Poleti 2016, poleti 2016, je ameriški razvijalec SIE Bend Studio na razstavi E3 predstavil svoj projekt. Postali so enojni igralec igre Days Gone borec z odprtim svetom za platformo PlayStation 4, kjer so dogodki pri tretji stranki. Po predstavljeni napovedi je zaplet zelo razburljiv. Še posebej mu bodo všeč ljubitelji vseh vrst nesreč. Dogodki, predstavljeni v igrači, so obdobje po nesreči, ki se je zgodila pred dvema letoma. Pandemija je pokosila skoraj celotno prebivalstvo in uničila celo velika mesta.

Mnoga naselja so postala mesta duhov, in če je življenje preživelo, so to bodisi čudaki ali pa hodijo mrtvi. To grozo je preživelo le majhno število ljudi, vendar so razpršeni po majhnih skupinah po vsej državi. Ali je vredno, da jih iščemo ali pa se je bolje izogniti vprašanju življenja in smrti na dolge razdalje. Zgrešili so jih protagonist nekdanjega krivega diakona sv. Janeza in zdaj popotnik.

Kaj je znano o igri.

Play the Days Gone Igra ljubitelji žanra so pripravljeni in obilo jih je. Glavne značilnosti igre so:

  • Prevoz za branje premika
  • Poišči uporabne predmete
  • Z njimi si pomagajte z orožjem in vozilom
  • Ustvarite pasti za zombies
  • Dispel attack
  • Oskrba z blagom in viri
  • Skin na kakršenkoli način

Ker ni meja, junak potuje v katero koli smer, odkriva nova območja in uporablja njihove značilnosti za lastno korist. Pokrajine, milo rečeno, žalostne, obdane z vulkanskimi brazgotinami, so prostrani prostori ob obali Pacifika. In nekoč gosto naseljena mesta se bodo pojavila pred vami v ruševinah, kjer je težko najti zanesljivo zavetje pred besnimi bitji.

Med njimi so salamandri, ki so bili nekoč najstniki, a so bili okuženi med epidemijo. Njihov stil napada, pretepanja in bega. Horde so bolj organizirane in številne, zato delujejo harmonično. Po cestah iščejo hrano in ko najdejo bogato zemljišče, lahko na tem območju ostanejo že dolgo časa. V svojih dejanjih se lahko izsledijo predhodno pridobljene spretnosti in vsaka uporablja svoj inherentni talent. Zdaj so ta bitja prepovedana, ali pa imajo zdaj nova načela, kjer je moč glavna stvar. Edina stvar, ki je pomembna v tej situaciji, je, da ostanete živi, ​​in vsa sredstva bodo storila, vendar najprej ne pozabite prenesti Dneva Gone.

Kot pravijo avtorji igrače, je v svojem ustvarjenem svetu vedno nevarno in praktično ni časa za počitek. Glavni lik mora biti vedno pripravljen na odziv naslednjega napada. Tisti, ki se odločijo za igro Dneva Gone, se morajo zavedati, da je to simulator preživetja, iz katerega teče vse ostalo.

O glavnem junaku.

Ampak zakaj je diakon postal glavni lik in zakaj se mu je še uspelo izogniti smrti? Med njegovimi lastnostmi nepremišljenost med vožnjo motornega kolesa. V preteklem življenju je bil del biker bande in od takrat je ohranil uporabne sposobnosti za preživetje. Kot veste, fantje na motornih kolesih pogosto kršijo pravila, kar vodi v konflikt s policijo, in pogosto morajo pobegniti od nje. Z leti je to postal osnovni instinkt, ki pomaga, ko je potrebno pobegniti pred krvoločnimi pošasti.

Deacon, čeprav je bil negativen junak, v iPlayer Days Gone je pomanjkanje moralnih načel tudi ključ do uspeha. Pametno uporablja orožje in ve, kako ga izboljšati iz materialov, ki so na voljo. Enako velja za njegov jekleni konjski motor, ki je tudi doživel pomembne spremembe.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more