Zaznamki

Dark Swords

Alternativna imena: Dark Swords

Dark Swords na spletu - to je masivno multiplayer online igra vlog (free MMORPG). V fantazijski svet Online igre Dark meči, boste soočeni z konfrontaciji silo in magičnih moči teme in svetlobe, kot tudi red in kaos.

Da bi se pridružil Darkswords igro, boste morali iti preveriti Dark meči. Prva stvar, kar morate storiti je, da ustvarite račun in naložite svoj značaj ofsayta igre stranko. Oglejmo si proces ustvarjanja:

1) Izberite svojo raso (rasa določa občutljivost na različnih področjih dejavnosti): Orki, Vilini, ljudje, škrati in Drow;

2) določi podobo lika (to je pojav, pri katerem lahko vsi videli): trije moški in tri ženske;

3) Izberi prvotne značilnosti (igrajo pomembno vlogo v karieri značaja): Moč, ustava, spretnosti in znanj;

4) Izberi orožje: meč, sekiro, kopje in nož;

5) Izberi začetno mesto (torej začnete igro): Seastone, Fort Arkijah in rubini.

Identifikacija Registracija v igri Dark Swords je končana in začnete igro. Ob vašem prvem začetka spletni igri Dark meči, znak pride do centra izbranega mesta - ". Stairway to Heaven" lokaciji Opremite svoj izobraževalni značaj določiti enotne, dobi vsaj začeti zdravilnih napitkov. V prihodnosti, vaš lik ko zapustite igro, shranjeno, kjer je game over za zadnji čas.

Igrajte igro Dark Swords Online, se lahko vključijo v različne obrti: Alchemy, ribolov, Agrokultura genetika ...

Dark Swords online igra vam omogoča, da nakup orožja, opreme in oblačil, kot tudi obnovo zdravilnih napitkov ali prodati svoje trofeje - vse, kar lahko storite v trgovinah in na drugih maloprodajnih mestih, ki so v igri veliko .

V trgovinah, online igre Dark Swords, je Guild in šola, kjer se je po dvigu svoje bojno raven se lahko vaš lik usposobili in pridobili nova znanja, uroke in nastavitev (povečati bojno raven zgodi samodejno, ko določena količina Izkušnje na sedanji ravni).

Za shranjevanje predmetov in denarja za svoj lik v igri Dark meči, so hoteli in banke, ki so bogat v večjih mestih in krajih igre Dark meči.

Igrajte spletne igre Dark meči, lahko greš daleč, vendar varno plovbo ladij in posebnih lokacijah imenovano "vrata".

Pomemben vidik igranja v temnih meči, so PvP bitkah, za katere obstaja lokacija Arena. Značilnost Arena je pošten boj brez vmešavanja. Hkrati v Areni more biti več kot dva igralca ali skupine igralcev.

Igraj Temno meči, lahko seznanili s tremi šolami bojne magije in zato treh elementov: Ogenj, hladno in Lightning. Boj uroke na račun "upor" ali drugih elementov, odvisno od več parametrov, raven usposabljanja, opreme in cehe.

V svetu Dark meči, so tako imenovane verske spretnosti (njihovi 3 vrste). Rising Verski spretnosti, boste dobili dostop do verskih objektov, ki dajejo priložnost, da se edinstvene sposobnosti, ki močno izboljša zmogljivosti vašega značaja.

V Dark Swords igrati klani lahko nastane (pridružil klan lahko sodelujejo v klan vojn in dobili bonus, kot tudi ozemlje zajem in nadzor, dobili v svojem klanu ali zlatih trofeje iz ozemelj pod nadzorom). V Dark Swords se izvede samodejno vsak dan turnirji (tu si lahko ogledate v trgovini alkimijo "Gold Bank" in osvojite nagrado).

V Dark Swords imeli priložnost za nakup živali (poznajo): lisica, volk in Pallas. Vendar ugotavlja, da potrebujejo vašo skrb, plačilo, za katerega bo njihova predanost in spretnosti, ki vam bodo pomagali pri boju Familiars.

Ob zaključku pregleda, lahko rečemo, da bo v Dark Swords igri zanimivo, saj obstaja veliko različnih quests, lokacije, misije, obstaja celo možnost, da pritrdite vozel srca dveh ljubimcev. Matična Prihaja Temno meči, ga lahko preizkusite vse. Postanite del te igre!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more