Zaznamki

Temne duše 3

Alternativna imena: Dark Souls III, Dark Souls 3

Game Dark Souls 3: Gothic Fantasy.

Japonska družba From Software skriva tajne podatke o nadaljevanju drugega dela Dark Souls, ki ga daje v majhnih delih na festivalih, razstavah in intervjujih. Iz tega, kar je postalo znano, se oblikuje privlačna slika, in navijači čakajo na igro Dark Souls 3, ki bo na voljo. Če se ne vmešavajo nezemeljske sile, bo njegova izpustitev potekala 24. 03 2016 na Japonskem, preostali svet pa bo počakal do 12. aprila in pustil Dark Souls 3.

Z zbiranjem razpoložljivih podatkov po bitih lahko dodate mozaik prikazov in dejstev. Za začetek se Akcija / RPG razvija z odprtim svetom hkrati za tri najbolj priljubljene platforme:

  • En Xbox
  • Windows
  • PlayStation 4

Igra se bo distribuirala na optičnih diskih in bo lahko na uradni spletni strani prenesla Dark Souls 3. Ima dva načina igre: multiplayer in single player.

Govorice, ugibanja in dejstva.

B, ki je poskušal ugotoviti nianse novosti, je producent založniške hiše na Japonskem Atsuo Yoshimura postavil vprašanja o značilnostih igrače, vendar se je spretno izogibal posebnostim, potrdil pa je le, da bo Dark Souls 3 na PC-ju in drugih platformah resnično težko prenesti iz prvih minut. Pripravite se na težko bitko v temnem svetu.

Iz igralne prireditve lahko vidite, da je izdelek prežet z misticizmom s prepoznavnimi lastnostmi japonske filozofije in mitologije. Znak se sprehaja po propadajočem ozemlju kraljestva, raziskuje grad, bori se za pošasti. Obdan je s temnimi stenami, zapletenimi z mrtvimi koreninami rastlin, nad njim pa visi temno nebo.

Nekoč je bil junak očaran in zdaj je poslan v kraljestvo Dranglik, da se znebi svoje nadzemeljske bistvo. Da bi ujel skrivnostne duše, se bo moral boriti s nadnaravnimi prebivalci kraljestva, ki se srečajo na samem začetku po izbiri začetnega razreda in se takoj potapljajo v debelino stvari.

Heroj je presenečen nad tem, kar je videl, da sivi koščeni prebivalci molijo za trupla, ki so jih nakopali drevesa in kamnite kipi zmajev. Ampak on ni namenjen, da občudujejo ta spektakel za dolgo, saj je pozornost hitro izplača, in bitka se začne.

Nešteto pošasti napadajo viteza in njegov meč se nikoli ne pošlje v plašč. Junaka napadajo demoni vseh prog podzemlja, uporniške vojske okostnjakov, oklepni velikani, mehanski zmaji, troglave hidre rastejo iz tal.

vodja projekta Hidetaka Miyazaki je nekoč dejal, da je ljubil uvajati zmaje na samem začetku igre, zato je srečanje z njim neizogibno. Vendar pa ni veliko ljudi, ki vedo, da lahko pošast groznega tipa ubijemo s pomočjo mana razreda mane, in če je to storjeno, junak prejme 27.000 duš, ki šele začenjajo svojo avanturo.

Premikajoč se po zadihanem zemljišču, mora lik upreti napadom in raziskovati svet okoli sebe, prejemati informacije iz monologov prebivalcev kraljestva in opisov stvari, ki se srečujejo. In ker med nekdanjo in novo serijo ni določene povezave, se lahko igralci sami odločijo in ugibajo, kako je nastalo kraljestvo Dranglik ali kaj je povzročilo smrt Lordrana.

Na koncu.

Dark Souls 3 lahko kupite z rezervacijo ali čakate na uradno sprostitev. Domnevno, Dark Souls 3 različice za igralne konzole se bodo najprej pojavile, kasneje pa bodo izdane na platformi Windows. Ker avtorji veliko zadržujejo, ohranjajo spletke med oboževalci, to ni dejstvo in verjetno bo izdelek na voljo istočasno v vseh smereh.