Zaznamki

Darksiders 2

Alternativna imena: Darksiders 2

Darksiders 2 Igra je nadaljevanje razburljivo igro polno Darksiders. Igra združuje stil in spesher vlogo lovca.

Imaš v igri Darksiders 2 potovalni svetu v iskanju avanture, boj proti sovražnike, reševanje težke skrivnosti, in hkrati, da pridobijo izkušnje, nova oprema in postane najmočnejši nasprotnik njegovih sovražnikov.

Prenos Darksiders 2 lahko z uradne strani igre ali na drugem mestu, ki zagotavlja ta dostop.

Game Darksiders II predpostavlja vpis v forumu, kjer lahko klepetate z drugimi igralci o različnih elementov igre.

Na spletni strani je video igra Darksiders 2, ki prikazuje različne funkcije v igri.

Da bi začeli igrati Darksiders 2 na računalniku, boste morali najprej prenesti igro Darksiders 2 iz mesta. Prav tako ga lahko prenesete preko torrent datotek, ampak prej, da boste morali namestiti ustrezen program.

V video igre Darksiders 2 boste imeli priložnost, da igrajo eno od naslednjih znakov:

1. Smrt - je eden glavnih znakov v igri. Njegov brat - to je vojna. Po vojni je začel v izgnanstvo, je šel iskat brez opozorila na svetu. Smrt je zelo težavno nasprotnik, je vedno skuša biti iznajdljivi sovražniki. Da bi dobili dušo, mora Death imajo ključe angeli in demoni.

.

2 Obupa - Smrt je pravi prijatelj. Obup od sebe, je warhorse. Boste imeli dostop do njega od samega začetka.

3. Ashes - predstavljal kot ptica, ki spominja na vrano. On je pomočnik zadeve smrt v različnih zvita in Cruel Intentions. Ashes upodobljeno v črni in zeleni barvi.

4. Stara vrana - je moder bitje v igri. On pozna vse skrivnosti in skrivnosti. Da bi dobili pomoč od starega Crow smrti moral dati amulet z dušami v Nephilim. Vendar Crow ni bilo dovolj, je želel, da se uniči ta amulet. Smrt odločila za krokarja, ker ni mogel prenesti, da bi videli uničenje amulet. Kot rezultat, Death premagali Raven.

5. Absalom - to je drugi brat smrti, vendar imajo slab odnos. Po smrti ubil vse Nephilim, Avessal ga na tekmovanje in izgubila. Imeli so priložnost, da se ponovno srečali v Vir tušem, in tukaj samo za Avessala bitka končala v poraz. Smrt udaril drugega časovnega brata.

6. Samael - demon iz prvega dela. On je šef in ljubimec Lilith. To je ključ do prho. Samael zamislili bitko s smrtjo, na koncu je bilo prostovoljno dal ključ.

7. Lilith - to je draga in ljubitelj Samael. To je bila ona, ki je ustvaril Nephilim. Ugotovljeno Death Samael je pomagala, ampak je to storila v svojo korist. Je potrebno oživiti nekaj znakov, ki so enostranska z Luciferjem in so bili med njegovo vojsko.

8. Vulgrim - to je običajno demon, ki se ukvarja s trgovino. Skozi igro na različne načine pomaga smrti in smrti z njim.

Potopite se v svet neverjetnih dogodkov Darksiders 2!