Zaznamki

Darilo

Alternativna imena: Dar bogov, Gift of the Gods

Dar Online Gods - brezplačna multiplayer online igra vlog, ki je vreden plinovod gaming izdelek. Igra se odvija v posebni čarobni svet Dar. Ta svet je na robu med življenjem in smrtjo, saj so njeni prebivalci je pred kratkim doživela izjemno destruktivno moč v svoji nesreči z imenom »Kara." V tem svetu se borijo med seboj božanstev desni in levi roki.

Pridružite se v igri darilo bogov je zelo preprosta in ne bo trajalo veliko svojega časa. Vse, kar morate storiti - je, da vnesete uporabniško ime in geslo za dostop do igre in vašega e-poštnega naslova, ki se je kasneje boste dobili obvestilo, da je registracija zaključena darilo bogov. Po tem, boste morali izbrati svojega zaščitnika boga, ki je resnično mentor. Izbira je to zelo odvisno od poti, da postane in vaš značaj. Levo roko bogovi - bogovi sile zla in smrti, večno trpljenje in grozovitega trpljenja. V nasprotju z njimi, bogovi Right Hand - bogovi harmoniji, dobroti in pravičnosti. Glede na izbrano stran, preden odprete priložnost, da postane učenec Device Marije, ali Praznik Defender, ali pa Terror Uničenje ali žalosti, če ste se odločili, da izberejo pot levo roko. Pomembno je vedeti, da lahko izbira patrona da samo enkrat.

Predvajaj darilo bogov bo, brez izjeme, vsak, saj je igra zelo zahtevna od specifikacije vašega osebnega računalnika. Vse, kar potrebujete - računalnik z brskalnikom povezan s svetovnim spletom.

Prijetno zadovoljen grafični element v igri. To bodo cenili tudi najbolj izkušeni igralci. Znaki in stavbe sestavljen iz zelo podrobno in lepota lokacijah ne more ustaviti spraševala, tudi po mnogih urah igre. Skratka, vsi, ki so sestavni del čudovito vzdušje, v katerem se nehote potopljeni začeli igrati. Občutek, kot da ste v resnici dobili v tej najbolj čudoviti čarobni svet.

Gift of the Gods spletne igre, ki bodo zadovoljili vse igralce zanimivo in kakovostno oblikovan sistem bojevanja. Torej, zmaga v bitki, je odvisno od tega, kako dobro ste združiti znane vrste napadov vi ali posebnih znanj značaja. Drug pomemben vidik je, da pod okriljem katere koli božanstvo prehaja pehanje. Na začetku je borila s svojimi vrstniki nasprotniki, v veliki meri odloča o izidu bitko sreče, ampak z razvojem svojega značaja, boste dobili več in več nadzora nad svojo bojno učinkovitost popadkov. Ne sme ignorirati dejstva, da nošenje vašega značaja, ker je to neposredno odvisna od višine škode, ki se bo odražala skozi kakovostno spleteni ali dobro čelado.

Glavna značilnost igre je prisotnost tako imenovanih darila - posebne sposobnosti prejel znak, če je po poti svojega brezhibno zaščitnika boga. Vsak od bogov omogoča, da se njegovi privrženci, je edinstven niz "darila". S tem igrajo igre na spletu zelo zanimivo darilo bogov.

Valute da igra darilo bogov omogoča spletno značaj - srebrnik. Za njih imate možnost nakupa za njegovo oddelčnega raznolike opreme in orožja. Srebro se prav tako lahko porabijo za druge koristne in pomembne stvari na poti junaka. Darilo bogov, da igrajo postane bolj zanimivo z vsako novo raven sprejeti, ker s povečanjem značaja, stalno povečuje svoje številne lastnosti, kot so, na primer, napad ali obrambo.

Online igre Gift of the Gods - je vse, kar je potrebno za vsakogar, ki želi, da se sprostite, ne samo telo, ampak tudi dušo in dobili veliko veselje iz spletne zabave. In še toliko bolj, če si začel igrati igro darilo bogov s svojimi tovariši, ni nobenega dvoma, da igra naboj dobrih občutkov za dolgo časa, je na voljo za vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more