Zaznamki

Damoria

Alternativna imena: Damoriya

Damoriya Online - brezplačno večigralsko spletno brskalnik temelji igre, ki v žanr potezna strateška brskalnika, analogni svetovno znane igre "Heroes of Might and Magic."

Če niste tujec magic in globoko sanjaš dogodivščin in viteški turnirji lastnik kraljestvo, spletne igre Damoria zasnovana samo za vas.

Izpopolnite nastavitev fantazija, ki nam daje Damoriya spletno igro, je še en dejavnik, ki vas naredi ostajal dolgo Damoria spletu in uživajte v igranje za ure na koncu.

Pridružite se v igri Damoriya ne bo veliko časa in njegova lepa lastnost je stilizirana v gaming svetu. Morate vnesti osnovne podatke, potem boste prejeli pismo o aktiviranju igre račun in voila - imate polnopravni prebivališčem v to čudovito državo. Registracija Damoriya preprosto in jasno vsakomur, tudi novinec v spletnih iger na srečo.

Damoriya spletno igro, ki je vreden nadaljevanje serije "Heroes" in "Stronghold". Mnogi ljubitelji žanra pogosto pritožujejo, da je igra, ni čarobna sestavina. Ampak mi pospeši, da vas pomirim, saj je alternativa tukaj alkimistično stvar, ki vam omogoča ustvariti enostavno, navidezno elementi popolnoma čarobnih stvari.

Gospodarska komponenta, ki nam ponaša Damoriya Online igre, resno delal dovolj. Ko začnete igrati igre na spletu Damoriya, na poti k razvoju in sprejemanju vseh vaših imperija, boste morali dvigniti svoje kraljestvo, da ga obdeluje, in vzporedno izvajanje plenilskih ukrepe, sodelovanje v internecine vojn in konfliktov.

Začetniki začnejo igrati igre na spletu Damoriya lahko počutijo na miru Damorii udobno in brez skrbi, da njihova raste kraljestvo v trenutku pometel horde napadalcev. Če želite narediti to igro je neke vrste blažilec obdobje, v katerem vam ne bo dotaknil, ki vam daje priložnost, da vstanejo in naredite nekaj finančnih sredstev za krepitev stališč gaming svetu.

Igra je povsem Russified in rusko govorečo skupnost v to razvija dokaj hitro. Kljub temu je v igri svetu so vsak dan na tisoče znakov iz povsem različnih držav in delov sveta.

Zavedanju, da je za igralce, je zelo pomembna strateška komponenta, razvijalci iger dali vse od sebe, ki prihajajo z različnih zgradb in enot. Ponarejali, hlevi, usposabljanje jousting razloge, gostilne in celo restavracij - vse, kar je na voljo in pripravljena za gradnjo in izboljšav. Igraj damoriya vedel to dejstvo, da postane zelo zanimivo. Obstajajo celo nekatere težke puške, kot katapult. In vojaki lahko nosijo sulice, loki in njihovo uporabo, seveda, najboljše meči, ampak nekaj vrst srednjeveškega orožja, ki je prisoten v igri.

Posebno pozornost je treba nameniti izbiri začetnega območja. Vsak od predlaganih zemljišč ima posebne bonuse pri gradnji svoj grad na njem. To se nanaša na izbiro previdno! Dejansko je v takšnih iger, kot Damoriya igrajo v mislih.

Nenavadno je, da igra ima svoj logičen zaključek. Končna faza razvoja lik v igri je, da postane prva pozicija na lestvici igralcev. Po tem, je potreba po razvoju izgubili, vendar pravi igralci lahko še naprej igral, dokazuje svojo moč in ne dovolite, da kdo posega v njihovo coveted svinca v seznam junakov. Takšno druženje dodaja konkurenčni dejavnik in naredi igranje bolj zanimivo.

Na koncu pa je treba reči, da je igra narejena zelo visoke kakovosti, in njeni vrstniki v globalne mreže, je zelo majhna. In če meč na vaši steni še ni prašen in vaše zaupljiv žrebec vas čaka pred vrati svojega doma, potem ne Švrljati, ne prijavijo v igri in dokazati vsem, da ste vredni, da postane najmočnejši junak Damorii!