Zaznamki

Truckers 2

Alternativna imena: Truckers 2

Truckers 2 igra, ki združuje elemente tekmuje, ne le nenavadna, a tudi bolj gospodarsko strategijo.

Prenos Truckers 2 je možna na katero koli spletno stran, ki ponuja takšno priložnost. V bistvu prenesete igro iz hudournika. Lahko Truckers 2 nalaganje iger v več formatih:

1) Expanded Edition za PC. Uspešnica.

2) Expanded Edition za PC. Spremenjena različica.

3) Standard Edition za PC.

Igraj Truckers 2 Ne boste spregledali naslednje predmete:

1. Bencinske črpalke - na bencinski črpalki, boste o tem izpolniti svoj avto.

.

2 STO - tukaj boste popravilo avtomobilov ali pa samo za njihovo izboljšanje.

3. Tank kmetija - kraj, kjer se bo obremenitev, in ga pošljite na določeno mesto (na primer gorivo za bencinske črpalke). Ravnanja te vrste tovora morata zelo previdno, saj so eksplozivno. Če ga boste vzeli uspešno, boste dobili veliko denarja.

4. Rezervoar za gorivo - posebni predmeti, ki so na različnih lokacijah. Oni so označene z napisom "goriva". Z njimi lahko izpolnite spodnji vaš avto bencinski ceno. Rezervoarji za splošno se nahaja nedaleč od bencinske črpalke, tako da bo bolj smotrno, da jih ponovno polnjenje.

5. Referenčne kioski - predmeti, ki so poleg terminalov skladišča. V njih se lahko naučite o vsem prevoz in tovorni promet, ki se trenutno pripravlja, in nato izbrala najboljše blago.

6. Semi - predmeti, ki so predvsem na cestah ali v naseljih. So zastonj. Prikolice uporabljajo za prevoz blaga na posebnih traktorjev. Igra ima posebno traktorji, ki so edini primerni matching prikolice. Standardnih priklopnih ni priložen.

Na cesti Truckers 2 stikajo vsa naselja. Vsi ti cilji so na zemljevidu. Poleg glavnih cest v igri Truckers 2, obstaja tudi skrite poti. Na njih lahko dobite, če podkomponente na drugo pri določenih cestah.

Simulator Truckers 2 vsebuje več znakov:

1) Nevtralne vozniki - lahko jih srečaš na cesti ali na parkiriščih.

2) Policija - njihovi tovornjaki - je BMW, kot tudi več letal. Policija kaznuje voznike, ki kršijo pravila: vožnja z ukradenimi vozili, ki prevažajo ukradenega blaga. Če naredite kršitev v policiji, boste prepovedali. Pri poslušnosti, ki jih izda globo. Če ne boste nehali, nato pa se začne lov za vas, nato pa začel streljati.

3) Bandits - Gremo na planetu. Da lahko stojijo ob strani, ki ponujajo govoriš. Če ste prenehali, se bo od vas blago. Narediti banditi lahko kupite ukraden avto, ali pa zahteva, da bi ukradli blago od konkurenta.

Truckers 2 Igra vam daje možnost za različne tipe vozil:

1) Traktorji - 13 modelov.

2) Vans - 9 vrst.

[3] _0_) Avtomobili - 12 modelov.

4) Bus.

Truckers 2 Igra je zelo zanimivo in precej nenavadno. To je tisto, zaradi česar je še bolj privlačna!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more