Zaznamki

Kristalno potovanje

Alternativna imena: Crystal Jurnay, Crystal Journey

Game Crystal Journey - fantastična avantura za otroke

Nova čarobna zgodba iz sveta animeja je pripravljena povedati igro Crystal Journey. Talimorjevo cvetočo, čudovito deželo je oskrunil neusmiljeni hudič in njegova vojska nemirnih demonov. Številni lahki vitezi so polirali svoj oklep in izostrili svoje meče, da bi aktivirali obrambne artefakte pod nepopustljivo sovražno silo.

Obnovljeni svet je omogočil prebivalcem Talimorja, da so se oddaljili od vojne. Ampak, spominjajoč se perfidnega napada sovražnika, so ostali pozorni, in to je dobro, ker so se temne sile začele ponovno premikati. Poraz so vzeli kot žalitev in se želijo maščevati.

Javo je razvil novo taktiko, ki se je odločil, da bo prinesel najbolj boleč udarec v kraljestvo - ugrabiti ljubko princeso Alice, medtem ko brezskrbno lovi metulje, pojejo smešno pesem. Lepo dekle je treba rešiti - samo zato, da bo Talimor znova srečen. Že odmevni krik, brezbrižni in pogumni bojevniki, ki so pripravljeni igrati Kristalno potovanje, se bori z zastraševanjem zla.

Naslednja in poravnava

Vsak pogumni ljudje bodo dobrodošli v igrači avanture brskalnika. Meniji in dialogi so v ruskem jeziku, kar bo olajšalo razumevanje nalog, ki so velikodušno poškropljene. Imate nevarno kampanjo in neizogibno srečanje s strašnimi demoni, ob različnih obličkih - ogromno krastače, rožnato ptico, nato še neznano zver.

Na začetku vsak udeleženec čaka na registracijo Crystal Journey ali ponudbo za prijavo preko Facebooka ali VKontakte pod obstoječim imenom, kjer lahko:

 • Talk
 • Oddi na forum
 • Poišči dodatne informacije
 • Prosi vprašanje
 • Spoznajte tekmovanja in nagrade
 • Pridobite nagrado za aktivno promocijo na igralnem polju

Izberemo lika in gremo v kozmetični salon Rhone, da mu damo izvirni videz. Salon se nahaja v mestu Windrain, ki se nahaja v hribih vetra. Metamorfoza se bo začela šele po zaključku potovanja "Lepota". Po opravljeni nalogi boste prejeli darilo od Rona - kuponi za delavnico preobrazbe.

Slog lahko izberete sami ali pa uporabite funkcijo naključnega izbora in nato odstranite "ptico" v elementu "Prikaz" in videli boste vse spremembe. Ustvarjalno preobrazbo je treba resno obravnavati, saj vam samo kuponi, ki ste jih prejeli kot darilo, omogočajo brezplačen obisk salona. Če pozneje želite nekaj popraviti, bo to mogoče le za plačilo.

Orodja za upravljanje

Čas je, da vdihnete življenje v svojega junaka. Pripravljen se je vrniti na bojno polje, pometati z nevarnostmi in ovirami na poti. Ni dovolj, da ga opremimo z ostrim rezilom, morate se spretno upravljati z vsemi gibi, in vaši prsti bodo imeli nekaj opraviti, ker nadzor ni samo miška, ampak tudi tipkovnica.

Teaching digest vam bo pomagal, da se boste udobno namestili z vsemi gumbi in kmalu boste avtomatično našli katerokoli tipko, postopoma pa boste uvedli dodatne spretnosti s funkcijami, kar vam omogoča enostavno prilagajanje inovaciji. Preslednica je najbolj zahtevan ključ in črke pomenijo uporabne veščine.

 • Po pomikanju po dialogu in potrditvi izbire
 • Prostor s puščico navzgor, da se povzpnemo po stopnicah
 • Prostor s puščico navzdol - pojdite navzdol
 • Prostor s puščico smeri (levo / desno) - navaden skok
 • Dvojni prostor s smerno puščico - dolg skok
 • Veščine in banke: q w e r t y a d d g g
 • Vnesite začetek samodejnega premikanja na točko dejanja ali predajo opravljene naloge

Obvladajte upravljanje iPlayer Crystal Journey, klepetajte s prijatelji, sodelujte v PVP bitkah, uničite vse pošasti in osvobodite Alice, da lahko gre na žogo.