Zaznamki

Jokajoči sončki

Alternativna imena:

Crying Suns taktična lopovska igra. Grafika v edinstvenem slogu, igra izgleda čudovito. Glasovna igra je visoke kakovosti, glasba ni vsiljiva, pomaga se potopiti v vzdušje igre.

Zaplet je zanimiv in to ni presenetljivo, saj so bili razvijalci navdihnjeni pri ustvarjanju vesolja Dune and Foundation.

V tej igri ste admiral vesoljske flote in vaša naloga je raziskati vzrok padca imperija, ki je prej nadzoroval velik del vesolja. Vsak izlet na neznane planete je poln tveganja, za uspešno dokončanje naloge se boste morali potruditi.

Ko opravite malo usposabljanja, vas čaka veliko zanimivih stvari:

  • Raziskuj vesolje
  • Poiščite vire za povečanje svoje flote in gradnjo novih ladij
  • Naučite se tehnologije
  • Poveljujte floti v vesoljskih bitkah

Med opravljanjem teh stvari ne pozabite dokončati glavnih nalog. Zaplet je razdeljen na 6 poglavij, od katerih vsako zahteva individualni pristop za dokončanje nalog.

Igra je bila prvotno izdana za namizne računalnike, po uspehu pa je bila prilagojena za prenosne konzole in mobilne naprave. Ta projekt je uspešnica in je prejel prestižne nagrade. Zelo sem vesel, da je postalo mogoče igrati igre te ravni na mobilnih napravah. Optimizacija je dobra, strojne zahteve niso previsoke. Težav ne bo, tudi če ima vaša naprava povprečno zmogljivost.

Prehod vam bo vzel veliko časa. Razvijalci so pripravili več kot 300 zgodbenih dogodkov, vendar je poleg zgodbe še kaj narediti. Če preživite čas v raziskovanju vsakega kotička prostora, ki je na voljo v igri, boste dobili priložnost, da ostanete dlje v družbi svojih najljubših likov in si olajšate nadaljnji napredek s pridobljenimi izkušnjami in viri.

Tudi ko dokončate igro v celoti, lahko nadaljujete z igranjem Crying Suns. Samo pojdi skozi vse znova. Sektor prostora, ki vam je na voljo, se vsakič ustvari na novo, zato ni dveh popolnoma enakih prehodov.

Bojni sistem je potezen, verjetno ga poznate. Izmenično s sovražnikom izvajate poteze s premikanjem bojnih enot po polju, razdeljenem na šesterokotne celice. Podobna shema se uporablja v številnih igrah in je zelo jasna. Med bitko boste lahko s posebnimi potezami podprli svoje čete ali povzročili škodo sovražniku.

Internetna povezava ni potrebna za igranje. Dovolj je, da datoteke enkrat prenesete in lahko igrate kjer koli, tudi tam, kjer ni pokritosti s telekom operaterjem ali wifi povezave.

Brezplačen prenos

Crying Suns na Android žal ne bo deloval. Igro lahko kupite na spletni strani razvijalca ali v Googlu play.

Obstaja tudi dobra novica, dovolj je enkratno plačilo. Tukaj ni škatel za plen, nakupov v igri in drugih ne vedno poštenih načinov, da bi zvabili svoj denar.

Začnite igrati zdaj, da ugotovite okoliščine padca imperija in si podredite ogromen sektor vesolja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more