Zaznamki

CrossFire na spletu (Cross Fair)

Alternativna imena: Cross Fair, krossfaer, krossfair, krosfayr, Cross Fire, Crossfire, Cross Fire, krosfaer, crossover požarov, požarnih cross, čez sejem

Online igre Cross Požar [_4_ ] eden od najbolj priljubljenih igrač privržencev Counter-Strike. CrossFire online  multiplayer strelec z dobrim igranja. Registracija CrossFire осуществляется standardne sheme. Podajte veljaven naslov za začetek elektronskega prostora. Za imetnike polje na Mail. ru v igri, preverite, Cross Požar [ _2_] v naravi in ​​ne potrebujejo - Igra vas bo prepoznal kot uporabniku te poštne storitve. Eno je, samo da se strinjajo z uporabo te e-pošte in vnesite geslo, da ga. Za ostale, ki želijo igrati Cross Požar online check [_2_ ] nadalje razširja na vse običajne vzorca: vnesti uporabniško ime in geslo, dobili aktivacijo.

Kot klasični ekipe strelec, Igra Cross Požar spletu omogoča igralcem možnost izbire - da se pridruži ekipi v pozitivni funkciji, ali se pridružijo agresorja. Team "dobri fantje» ​​Celotno tveganje - to skupino posebnim namenom, ki zbira upokojene vojake, ki se borijo za mirno obstoj navadnih državljanov. Ideološki staršev - Alex Lloyd (posebna RAF), sedanji vodja - Ameriški podjetnik Michael Norman, pobožno reveres Lloyd temeljnih načel za boj proti terorizmu in ohranjanje miru svetovne skupnosti. Ekipa posebnih agentov črnem seznamu (predvsem iz bližnjevzhodnih državah), poskusite s tem ovirajo. Kdo je ustanovitelj in za račun katere se financira skupino - ni znano. Opravljajo naloge različnih skupin in terorističnih organizacij. To je bistvo igre konfrontacije.

V zvezi z metodami in načinom bojevanja. Tudi če Cross Požar igrajo se odločite prvič, bo dokaj enostavna za navigacijo, arsenal za borbo je: granate, pištole, avtomatske pištole, puške in bajonet "snack".

Igrajte igro na spletu Cross Požar je zanimiv, ker da kot Izravnavo vaš značaj v vaši trgovini lahko kupite dodatno opremo in elemente bojne opreme, ki razvijalci obljubljajo, da se redno posodabljajo. Nabiranje izkušenj, je prav tako pomembno, saj po njegovi zaslugi, da je napredek na poklicni poti. Plus, ko spremenite mesto (seveda navzgor), znak pridobi nova znanja in priložnosti. Na primer, uradnika ali narednika, je lahko ustrelil s pištolo, ni bil prej na voljo.

Od kaj je treba vedeti, tisti, ki igrajo križ požari [ _3_] morda omenil štiri načine igre:

  1. Team Death Match - klasiko žanra, tukaj so vsi ukrepi za odpravo sovražnika;
  2. Odprava - kar pomeni težave igro, ki je režim ni veliko drugačen od prvega, no, razen tega, da so nekateri trenutki;
  3. Iskanje & Destroy - tu so pogumni možje iz Globalno tveganj [_3_ ] zaupana naloga, da shranite predmeta;
  4. Ghost Mode - način originalno igro, zaradi česar igrati igro Cross Fire spletu bo bolj zanimivo kot druge ekipe strelcev. Tu je slabi fantje iz Črnega Seznam imeti določeno oviro - postanejo nevidni. Res je, se lahko uporablja kot orožje Samo noži. Njihov cilj je, seveda, destruktivna - Globalna udarec tveganja zaščiten objekt. Priznavajo teroristi bodo z obravnavo zvok korakov na tobish.

Cross Fire online igre simpatičen ljubitelji "strelci" v duhu CS . Shranite svetovno javnost pred organiziranim skupine teroristov - to je naloga za sedanje geympleera! Ne odloži zanimive lovi in ​​smrtonosnih dvobojih nato pa se prijavite zdaj. Game Krosfayr čaka na vas!