Zaznamki

Navzkrižni ogenj: Legija

Alternativna imena:

Crossfire Legion strateška igra v realnem času z zanimivimi misijami. Igra ima odlično grafično kakovost, kar je redko v igrah tega žanra. Dobra glasba in dobra glasovna igra.

Sodelovali boste v številnih bitkah, kjer vaše enote ne bodo imele vedno preprostih nalog za uničenje sovražnika.

V ne tako oddaljeni prihodnosti bo skoraj ves svet ujet v vojaški spopad med dvema mednarodnima korporacijama, Black List in Global Risk. Toda na prizorišču sovražnosti se pojavi tretja sila in samo od nje je odvisno, kako hitro se bo ta spopad končal in v čigavo korist.

  • Vodite misije za reševanje civilistov
  • Boj s sovražnikom v urbanih okoljih, na strehah, ozkih ulicah in pod zemljo
  • Pripravite teren za obrambo svojih položajev
  • Načrt za zajem zaščitenih sovražnih ciljev
  • Pokažite vsem, kako močna je vaša vojska in preizkusite nove taktike v spletnih bitkah z igralci z vsega sveta
  • Ustvarite lastne scenarije in nove ravni z uporabo priročnega vgrajenega urejevalnika

Zahvaljujoč dejstvu, da ima igra prostor za uporabo različnih strategij med rotacijo misij, igranje ne moti.

Vi se odločite, kako želite igrati Crossfire Legion. Lahko gre za vrsto težkih in zelo težkih bitk ali enostavnejših misij.

Na samem začetku si je vredno vzeti čas in najprej opraviti akcijo. Zaplet v njem je zanimiv, privlačen in nikogar ne bo pustil ravnodušnega.

Ko ste tako pridobili izkušnje in se naučili bojnih taktik ter obvladali več vrst strategij na bojišču, lahko preidete na enega od načinov za več igralcev.

  1. Klepetajte, sklepajte prijateljstva in sklepajte zavezništva
  2. Izvajajte skupne misije in naloge ali združite moči, da poskusite premagati močnejšega nasprotnika
  3. Prepirajte se med seboj, da ugotovite, čigava vojska je močnejša
  4. Tecimo skupaj

Vse to naredi igro zelo dinamično in raznoliko. Eksperimentirajte na bojišču, včasih pravilna razporeditev čet določi izid bitke, še preden se bitka začne. Poleg tega je zelo pomembno izbrati vrste vojakov in opreme, ki bodo potrebni za dokončanje naloge, vsakič pa so lahko različna vozila in bojevniki, odvisno od misije.

Bitke potekajo v realnem času. junaških voditeljev poveljuje četam bojevnikov. Izberite, kateri od njih bo vodil vaše borce v boj. Vsak od voditeljev ima svoje prednosti in edinstvene sposobnosti, kar velja tudi za vojake pod njegovim vodstvom. Včasih bo težko izbrati poveljnika, vrednega, da bo vodil vaše ljudi. Poleg tega so lahko popolnoma različni talenti uporabni za opravljanje različnih nalog. Izberite modro.

Razvijalci niso pozabili na igro. Precej pogosto se izdajo posodobitve, ki prinašajo več misij, nova ozemlja, več priložnosti v spletnih bitkah in popravke napak.

Brezplačen prenos

Crossfire Legion na PC žal ne bo deloval. Igro je mogoče kupiti na platformi Steam ali na uradni spletni strani razvijalcev.

Začnite igrati zdaj, da uporabite silo za rešitev spora med korporacijami in rešite civiliste pred iztrebljenjem!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more