Zaznamki

Counter Strike 2

Alternativna imena:

Counter Strike 2 je spletna streljačina s prvoosebnim pogledom, na katero so čakali številni igralci po vsem svetu. Igrate lahko na računalniku. Zahvaljujoč uporabi novega motorja je grafika postala še boljša v primerjavi s prejšnjim delom. Igra je ozvočena profesionalno, zelo realistično.

Številni ljubitelji strelcev so dolgo čakali na izid igre Counter Strike 2, vendar se razvijalcem ni mudilo, ker so želeli narediti igro popolno.

V tem delu boste našli veliko novih, zanimivih lokacij, v katerih bo spopad med dvema ekipama postal še bolj razburljiv, zahvaljujoč še večji realističnosti dogajanja.

Vsi ljubitelji akcijskega in strelskega žanra bodo uživali v igri Counter Strike 2.

Med igro je še kar nekaj nalog:

  • Naučite se terena, na katerem se boste borili, in ga uporabite za iskanje najprimernejših mest za zasedo
  • Tekmujte s tisoči borcev na spletu in postanite najboljši med njimi
  • Zberite ekipo zanesljivih igralcev, ki vas ne bodo pustili na cedilu v nevarnih situacijah
  • Izberite, katero orožje boste uporabili za soočenje s številnimi sovražniki
  • Naredite svoj lik nepozaben, izberite videz in oblačila, po katerih vas bodo drugi igralci lahko prepoznali

Vse to morate narediti med igranjem igre Counter Strike 2 PC

To je posodobitev najbolj priljubljene streljačine, izdane na osebnem računalniku, ki bo naredila igranje še bolj realistično, razširila arzenal orožij in prinesla številne druge izboljšave in nove vsebine.

V Counter Strike 2, tako kot v prejšnjih delih, lahko samostojno izberete, katero taktiko boste uporabili na bojišču. Postavite zasedo ali se nenehno premikajte, da uničite sovražnike, na katere naletite.

Začetnikom ne bo težko razumeti krmiljenja, saj je vmesnik v igri preprost in jasen, tipke pa lahko prerazporedite v skladu z njihovimi željami.

Za visoke položaje na lestvici se boste morali boriti z najmočnejšimi ekipami. Da jim ne boste v ničemer popustili, morate veliko vaditi in potem boste dosegli zahtevano raven spretnosti. V igri Counter Strike 2 obstaja več tabel ocenjevanja, regionalnih in globalnih. Poleg bojev za mesto na lestvici redno potekajo prvenstva, na katerih lahko ekipe osvojijo prave nagrade.

Naučite se uporabljati strelno orožje in puške ter pravočasno preklapljati med njimi. Uporabite dimne granate, da omamite svoje nasprotnike in jih uspešno napadete ali pobegnete.

Za igranje mora biti vaš računalnik povezan z internetom; preprost prenos in namestitev Counter Strike 2 ni dovolj.

Counter Strike 2 brezplačno lahko dobite samo, če ste že kupili CS:GO; drugi ljudje žal ne bodo mogli dobiti igre brezplačno. Counter Strike 2 lahko kupite tako, da obiščete spletno stran razvijalcev ali sledite povezavi na tej strani. Na razprodajne dni lahko to storite s popustom.

Začnite igrati takoj zdaj in sodelujte v legendarnem spopadu slabih fantov z dobrimi fanti in postanite najboljši borec med milijoni igralcev z vsega sveta!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more