Zaznamki

COSMICS: Galactic War

Alternativna imena: KosMiks, Galactic War, Cosmics

Game Review Cosmics: Galactic Wars

Cosmics: Galactic Wars spletu - to je brezplačno večigralsko igro vlog, v katerih vas bodo popeljali v vesolje.

Online igre Cosmics: Galactic Wars naredi naslednje minimalne sistemske zahteve za računalnik player

- Visoke hitrosti internetne povezave,

- Procesor: Pentium IV-2000

- 512 Mb RAM

- Video: 64 MB

- Minimalne 700 MB prostega prostora na trdem disku

- Resolucija Minimalna zaslona: 1024x768

- Flash Player 10. 0

- No proxy in požarni zid

- Odprti port 5432 za adresa cosmics. ru

Pridružite se v igri Cosmics: Galactic Wars je sestavljen iz dveh korakov:

- Preverjanje pristnosti in vaše e-pošte,

- Zagotavljanje osebnih podatkov (login - želeno uporabniško ime, geslo, spol).

Cosmics: Galactic Wars spletu registracija nadaljuje downloading odjemalec - poseben program, ki optimizira internetnega prometa, zmanjšuje napake v igri za preslikavo. Stranka je na voljo v več različicah - Light (majhna velikost) in popolna.

Cosmics: Galactic Wars online igre na začetku si je odložila planet, na katerem živijo, eden od dveh dirkah: humarty in aller. Te dirke so daljni potomci ljudi in tekmujejo za planet primeren za bivanje. Vaša naloga je, da bi vaše dirki zmagala.

Ko igrate igro Cosmics: Galactic Wars na spletu, potem vam bo zagotovo všeč animirane borbe. Med spopadom, boste izbrali udarec zadati sovražniku. Za vodenje boj vplivajo lika

- Zaščita

- Agility

- Intuicija

- Force

- Življenjski standard

- Energija.

Da bi izboljšala uspešnost, ob tem, kako boste igrali igro na spletu Cosmics: Galactic Wars je mogoče zaradi rasti ravni znakov (zvišanje ravni glede na izkušnje, pridobljene med bitkah), kakor tudi z nakupom različne postavke streliva. Samo vaš lik bo mogel začeti uporabljati pred bojem raznih stimulansov, ki povečujejo njegove možnosti za zmago.

Fant, če igrate v Cosmics: lahko pride Galactic Vojne tako med pravimi igralci, in med vami in računalnik. Za aktiviranje slednje boste morali obrniti na lovu in se bo odražalo na zemljevidu vse bližini pošasti.

Zelo pogosto se boste borili z nasprotnim dirko na različnih področjih - od nevtralna, konflikta na območjih, ki imajo svoja pravila delovanja.

Game Cosmics: Galactic War spletu v mestih ima več pomembnih stavb, ki so igralne funkcije

- Hospital (v katerem boste vstali od mrtvih)

- Store (za nakup različnih stvari, dostopnost, ki je odvisna od vaše ravni)

- Dražba (lahko ga proda več stvari)

- Banka (menjalnica),

- Komunikacijski center (v njej lahko pošljete sporočilo ali pošiljanjem drugega igralca)

- Prison (vsebuje Pravila igre kršitelje).

Da bi bilo bolj zanimivo v Cosmics: Galactic Wars igrajo v igri, obstaja veliko računalniških znakov, ki vam bo dala različne quests - genialno delovno mesto, v katerem je potrebno in posrazhatsya in razbil glavo na uganke. Za izvajanje posameznih iskanju vam bo temeljil unikatne pokale.

Tudi v igri lahko vaš lik kakršnega koli poklica: biolog, geolog, Hunter, psy-generično, inženir, biokemik, morilec, medic. Poklic lahko dobite od tretje ravni značaja. Poklic vam bo prinesla denar in sposobnost, da prodajajo stvari za njihovo proizvodnjo.

Registracija Cosmics: Galactic Wars vas bo potopite v svet vesoljskih bitkah med dveh dirkah, in morda do vas, bo odvisen od vaše zmage ljudi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more