Zaznamki

Cosmic Break

Alternativna imena: Cosmic Break

Game Cosmic Break - brezplačna multiplayer tretji osebi strelec z realistično 3D grafiko, ki so izdelani v anime stilu. Dejanja junakov, ki bodo vedno pojavljajo v boj s seboj, so roboti. Na bojišču, lahko delujejo simultano proti 30 igralcem v istem znesku. Na voljo ustvariti lik, dvigni orožja in za njega, da odloči, kateri način, da igrajo CosmicBreak uporabnikov. Kakšna bo robot je odvisno od vaše domišljije. Po omejitve, se nič ne zgodi in lahko upravljate edinstven značaj rojen svoje fantazije. Obstaja, seveda, predlog za uporabo enega od razpoložljivih modelov 50 že zbirajo. Ampak, če ti ni všeč, zavihajte rokave in s pomočjo več kot 300 delov, Bring, da bo res drago tvoje srce. Nato izberete eno od treh obstoječih frakcij, boste voditi robota v neskončne boje. Cilji so jasni -, da preživijo v vročih bojih za zmago in se zasluženo nagrado. Ne samo, da igrate brezplačno CosmicBreak, torej tudi za vsako bitko zanašajo točke za delovno uspešnost, igralni denar in vse vrste uporabnih predmetov, kot so rezervni deli za robota. Gre za to! Uspeh - rezultat vašega truda!

Registracija CosmicBreak vas bo popeljal v čudovit, lepa, polna dinamičnih dogodkov na svetu. Vse, kar morate storiti - je, da izpolnite prijavnico na uradni spletni strani. Izpolnite ustrezna polja uporabniškim imenom, geslom, e-poštni naslov. Vnesite igro, ki jo bo lahko, prek Facebooka, tako da je med ustvarjanjem računa je potrebno navesti ime drugega foruma. Ko bodo vse potrebne informacije upload CosmicBreak spletu in uživajte v najbolj zanimiv način igranja.

Podjetje CyberStep, Inc , Ki stoji razvijalec projekta, poskušal dati na razpolago proizvod, zato sistemske zahteve ne šokira ljudje so nori. Za igranje boste potrebovali naslednje nastavitve na računalnik: OS Windows (2K/XP/Vista/7), procesor Intel Pentium III 1. 2 GHz, DirectX 9 kompatibilna. 0, 256 MB RAM. Kot je za internetno povezavo, bi moralo biti vsaj 128 kbps.

No, če se formalnosti poravnajo, je čas, da se vrnete na vzporedno dimenzijo, imenovano vesolje Domovanje. Ujeti v daljni prihodnosti, boste morali izbrati strani, za katere ni škoda, da bi vse svoje moči in začeli zbirati energijo kozmosa, ki bodo pomagali oživiti eno od starodavnih Arkov (za pravico do obstoja in da ste se odločili za boj), tako da je v zameno obrnejo premagali Chaos prevzela oblast. Da boš razumel bistvo igre same, in vse, kar je padel v mestu, obrnimo k zgodovini. V svetu, kjer ste bili dovolj dolgo časovno obdobje anarhije. Obstoječa dirka ogromnih robotov, po zbujam pozabo, odkrili strašno sliko: Kraljevina strašnega kaosa. Ancient Arkov, ki je prišel do življenja le tri. To je moč, modrost in pogum. Ampak moč vse od njih so na robu izčrpanosti. Nujno potrebujemo energijo v vesolju, vendar to ni dovolj za tri velikane. Privrženci vsakega od robotov prebudil se odločili za vsako ceno, da se ponovno vzpostavi v normalno življenje, je njegov idol. Zavozlani naporno boj. Po vsakem faction je prepričan, da lahko premagati Chaos robota in mora preživeti za vsako ceno. Predstavniki frakcij niso pripravljeni priznati, da drug drugega, in kozmična energija, ki je tako potrebna za vsakega od prebivalcev fantastičnem svetu, postane glavni krivec za razdora.

Torej, v igri so tri unija: Bradin, kjer pogum in zvestobo nad vse, čarovnik, čigar pripadniki so velja za najbolj inteligentne in bori raje zanašajo na dobro premišljeni strategiji in Dostreks, ki verjame, da se vsaka vztrajnost se lahko razreši z grobo silo. Po izdelavi vaše izbire, ena strategija boste dobili prvi niz roboti. Ja, ste prebrali to pravico, CosmicBreak igrajo boste nadzorovali ne enega, ampak več robotov. Natančneje, boste imeli celotno skupino, ki se nahaja v zasebni garaži. In mimogrede, med roboti lahko izberete kapitana. Na splošno obstajajo štiri vrste robotov, in se razlikujejo značilnosti. Torej, Air roboti pohvali močnih pospeševalnikov in odlične manevrske sposobnosti. Roboti tip Earth niti v sosednjih bitk in različnih sposobnosti, da hitro premikajo. Roboti Tip topništvo svetijo med gibala napadov. Tip Spletni pajek podpira najbolj uravnotežena in imajo tako funkcijo kot sposobnost za popravilo kolegi. Poleg tega so vse različne dimenzije obstoječih roboti. S, M & L - to je tri velikosti, ki je preprosto treba upoštevati pri nadgradnji, kot tudi med izbiro orožja.

Game CosmicBreak uporabnikom ponuja načine, kot so Arena, misij in nalog. Vsak od njih je zanimiva na svoj način in vse, kar prihaja, ne bo dolgčas! Poleg tega se med igro lahko klepetate z drugimi igralci. Obstaja za to posebno govorno in tekstovnega klepeta. Skratka, imate priložnost, da preživijo svoj čas bogat, da bi veliko zabave! Imajo dobro razpoloženje!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more