Zaznamki

Company of Heroes 3

Alternativna imena:

Company of Heroes 3 Igra, ki združuje dva žanra. Gibanje po zemljevidu poteka v poteznem načinu, med bitkami pa igra preklopi v način strategije v realnem času. Grafika je odlična, vse izgleda precej realistično. Tudi glasbeni aranžma je urejen.

Vaša naloga v igri je rešiti zajeto Evropo pred nacistično okupacijo.

Kot zlahka uganete, se bo dogajanje odvijalo med drugo svetovno vojno.

Kampanja je razdeljena na dve fazi, prva se začne v Italiji.

Po operaciji Husky, ko so se anglo-ameriške čete izkrcale na Siciliji, vendar preden je bil polotok osvobojen sovražnih čet.

Zemljevid v igri je dinamičen, skozi kampanjo lahko greš večkrat in ti ne bo dolgčas, saj bo bojišče vsakič drugačno.

razvijalcev je veliko pozornosti namenilo podrobnostim. Poleg razporeditve sil na bojišču na izid bojev vplivajo tudi zunanji dejavniki. Ali so v bližini kakšna letališča, od koder lahko zahtevate zračno podporo, in ali je obala blizu, da lahko prijateljske ladje uporabijo topništvo za pomoč. Poleg tega se lahko uporabljajo partizanske enote, kar zelo pomaga med boji. Sabotaža, izvedena v pravem trenutku, lahko izniči številčno premoč sovražnika.

Preden lahko igrate Company of Heroes 3, morate izbrati, za katero vojsko se želite boriti. Na voljo so angleške enote, ameriške ali mešane enote.

Med premikanjem po zemljevidu se boste lahko spopadli s sovražnikom v samodejnem načinu in uničili majhne enote sovražnika. Med napadom na utrjene položaje bo igra sama preklopila na nadzor čete v realnem času, kar bo omogočilo uporabo taktike in strategije na bojišču brez zanašanja na odločitev računalnika.

Tukaj je veliko različnih vrst vojakov:

  • Ostrostrelec
  • Rekruti
  • partizani
  • Sapperji
  • Oklepna vozila
  • Letalstvo
  • Marine Corps

To je kratek seznam, pravzaprav jih je še več.

Za napad na mesta ali velike strateško pomembne objekte, kjer je sovražnik dobro utrjen, se morate pripraviti vnaprej. Uporabite zračne in topniške udare pred ofenzivo. To bo močno oslabilo sovražnika. K temu bodo veliko pripomogli tudi partizani.

Nekaterih mejnikov ne bo lahko osvojiti niti z dobro predhodno pripravo. Ko boste pridobivali izkušnje, bodo vaše enote postajale močnejše. Možno bo izboljšati nekatere lastnosti, na primer povečanje škode, ki jo povzročijo vaši vojaki, in povečanje njihove vzdržljivosti. Med premikanjem se izogibajte sovražnikovemu ognju. Zatiranje ognja bo takoj odvzelo dve točki gibanja.

Igra mora nenehno kombinirati potezno akcijo z bojem v realnem času. Vse to naj se dopolnjuje, potem ne boste imeli težav in zmaga bo prišla v vaše roke.

Kampanja igre ponavlja zgodovino in to je tisto, zaradi česar je igra tako zanimiva.

Igra je predstavljena v zgodnjem dostopu, vendar že zdaj lahko rečemo, da bo še ena mojstrovina.

Company of Heroes 3 brezplačno prenesete na PC, žal ne bo delovalo. Igro imate možnost kupiti na portalu Steam ali na uradni spletni strani.

Začnite igrati takoj, Evropa zagotovo ne bo rešena brez vašega talenta poveljnika!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more