Zaznamki

Collapse

Alternativna imena: Collapse

Collapse - igro, ki izpolnjuje vse najboljše tradicije pri obdavčitvi militantnih skrajnežev, ki jih tretje osebe. V času igranja igralec lahko uporabite nekaj osnovnih vrst blizu. Poleg tega projekt ponuja, da poskusite svojo srečo s strelno orožje in plazme. Kot svetujejo izkušeni igralci, ki so že imeli ukvarjati z igro, zelo učinkovito in uspešno, so energoudary.

Vse osnovne korake v projektu, so v veliki sodobni resničnem svetu. Igra pripoveduje o usodi alternativni zgodovini človeštva. Glavni lik z imenom Rodan mogel uporabljati to tipko, da pridete do središča anomalije. Torej je bil sposoben izpolniti svoje poslanstvo na svojih ramenih le delno.

V igri imate na propad, razmišlja o dogodkih, ki se zgodijo po tem, ko se anomalija ni uničil na tisoče majhnih delcev, in iz nje zlomil veliko novih pošasti. Vendar Rodan in preživela. Zdaj junak je med pošasti, kriminalnih združb in vojsko. Njegova glavna naloga - da se znebite tega pekla.

Priotkroem malo tančico skrivnosti in vam povem, da propad - igra, ki nam bo pokazal dogodkih po strašni nesreči, ki se je zgodila v letu 2013. Po tem, večina zemlje je spremenilo, zdaj pa izgleda bolj kot nekatere nepravilnosti skrivnostnega območja, ki so obstajale že prej samo v znanosti zgodbe fantastike in novel. Skoraj vse življenje na Zemlji je umrl, so ljudje nori, in pravi vzrok nesreče ni bilo mogoče najti enega.

V igri je začel in boste morali prenesti kolaps in namestitev na vašem računalniku. Ko je igra nameščena boste lahko, da se pridružijo projektu. Od tam se boste naučili, da tako imenovani izključitev cone pojavljajo grozne demoni. In prebivalci mesta, zavedajoč se, da je za spopadanje s to silo ne morejo odločili, da le cordon ograje zemljišča resno - dal betonske plošče, območje okoli minskih polj organizirati in urediti kadar je to mogoče pištole avtomatski odziv.

Lahko Collapse jo naložite samo eno visoko kakovost grafike. Vse barve ustrezno prenesla, ustvarja posebno razpoloženje ozračja. Boste morali opraviti naloge in misije, igranje Rodan. Močan karakter, ki je obdarjen z nadnaravnimi silami. Živi v območju izključenosti, saj v času, ko so se starši niso mogli čas za evakuacijo. Potem ko ga videli, so spoznali, da je ta človek sposoben obnoviti pravičnost in za ponovno vzpostavitev reda.

Mehanika igre je preprost, je mogoče razumeti iz posnetka na propad video priklopnega vozila: glavni lik ima različne orožje za sovražnika, oboroženi z noži, ki jih lahko uporabite meč, in tisti, ki strelja treba "vračal". Ta pravila vam bo pomagal hitro doseči uspeh v igri. Prepričani, da bo projekt speljati, da ostaneš. Mi ne verjamete, preverite sami!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more