Zaznamki

Call of Juarez gunslinger

Alternativna imena: Call of Juarez gunslinger

Game CallofJuarezGunslinger– nadaljevanje slavnega projekta. Novi del razvijalcev je odločil, da ukine mehiški karteli drog vsiljiv režim Dober policaj, slab policaj. V tej igri, bo vse vrne v normalno stanje, bo projekt ponovno srečali na njegovo klasično poznajo v mnogih norm in standardov.

CallofJuarezGunslingerрс Začne se z dejstvom, da je v enem od manjših salonih prihaja Cannyjev stari kavboj, ki dejansko izkaže legendarni Thug Silas ocvirki. Obiskovalci salon, seveda ne bi samo mimo znamenitega kavboj, tako stari padel na tisoče prošenj za pogovor o njegovem življenju, da delijo vsaj nekaj najbolj zanimivih in naveivayuschih grozljive zgodbe. Pravzaprav je videti kot tie našem novem projektu. Vse v CallofJuarezGunslingerдуэли, bori in kirurgija - je stari spomini Greaves. Na vsaki novi ravni, nova zgodba zdi zabava nasilni mladinski kavboj.

Če želite začeti igro, se morate najprej prenesi CallofJuarezGunslinger. Takoj po namestitvi projekta in začetkom igre se boste počutili malce neprijetno. Dejstvo, da tak zapis skladbe, kot Silas Greaves v igri Razpis z dne Juarez ne morala izpolnjevati tudi najresnejši hollywoodskih vesternov. Vsi znaki, ki jih je stari kavboj omenil, pride v igro le, da takoj izgine iz njega za vedno. Vendar pa je glede grafike in celotno zasnovo igre, na koncu se vse začne iskati precej harmonično in povsem sprejemljivo.

Nadaljujemo CallofJuarezGunslingerобзор pripombo, da tudi pretirana dostojanstvo kavbojske zgodbe o Greaves ne pokvari celoten vtis, nasprotno - da ustvarite edinstveno vzdušje. Poleg nastavitev odvajanju tanek kavboj humor, ki se igra, v kateri se prežemajo skozi in skozi - sarkastičen šale veljajo za vse situacije in znakov. Ko prideš v ozračju projekta, boste razumeli celoten smisel zgodbe. Po tem akciji CallofJuarezGunslinger bi bilo veliko bolj zanimivo, ker sedaj boste razumeli, kaj zgodba o nastanku kavboja v salonu in zakaj je zdaj živi.

V novem delu projekta ves odgovornost pade na ramena protagonista, tukaj nima podpore - vse misije in naloge morajo opravljati sam. Kaj je resnica, "osamljenosti" junak izravnajo z možnostjo, da pridobijo različne spretnosti, ki jih je mogoče razviti samostojno. Ocvirki bodo naučili studio fotografiranja dve pištoli, puško in posedovanje spretno tehnik zunanjem delu ali ostrostrelec primeru.

Tudi od razvijalcev pripravljeni CallofJuarezGunslingerвидео-трейлера kaže, da je lahko junak navadno zaslužijo izkušnje točk, s čimer se poveča raven in preživite zasluženi razvoj spretnosti. Zaslužite spretnost točk je precej preprosta - glavna naloga opravljati, in ne bojte se, da bo kakršno koli delo ponujeno.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more