Zaznamki

Call of Juarez

Alternativna imena: Call of Juarez

Game CallofJuarez dolgo pred njegovo uradno predstavitvijo povzročili v vrstah igralce in kritiki resne sume. V uspeh projekta je, odkrito povedano ni veliko verjel. Studio Techland do tega projekta izključno z žanra dirke , in zdaj odločila, da bo korenito spremenila smer razvoja in poskusite, da se pretvarjamo [_3_ ] FPS . Drugi razlog, ki je povzročil sum med igralci - Poljski razvijalec pristojnost. Večina ljudi preprosto ne sodijo v glavi, saj se lahko Poljaki pripovedujejo zgodbo Texas kavboja. Kot lahko vidite, obstaja as v luknji Techland . Igra je izkazalo, res kvalitetno in zanimivo.

Največ zabava na vprašanje, kaj je ključ do uspeha vsakega igre, odgovor, brez obotavljanja, da je pristojni pripovedovanja - zasnovan tako, da podrobno delov in vseh vrst odtenkov. V CallofJuarezрс razvijalci so sposobni narediti vse, kar je natanko tako, kot da je kot igralce. Najprej so bili sposobni, da se oborožite z največjo količino koristnih informacij, jasno prikazuje dogodke Divjega zahoda. Drugič, so naredili pametno odločitev, da predloži vse skrivnosti parceli se meri. To pomeni, da niti ne pričakujem, da boste mogli uganiti, kaj bo odločilna tekma, ki poskušajo igrati za pet minut. V tem projektu nove zgodbami odpreti, ko pride čas za to. Zgodba je videti uravnotežena skozi igro.

Če želite začeti igro, boste morali igro stranko CallofJuarezскачать. Postopek je enostaven in hiter, še posebej, če uporabljate torrent sledilci. Po vstopu v projekt, ki ga bodo uvedli na glavnih likov njegovih: od pogumen fant, Billy, ki živijo avanture pridigar Ray, prisiljen prevzeti vlogo razsodnika po brutalnem umoru svojega brata, in mnogi drugi.

V igri se boste srečali veliko število majhnih prizorov. Vse je prikazano na CallofJuarezвидео Vseeno bi lahko vplivale na razvoj parceli. Poslušajte pozorno, da vseh delov dialogov in jesti neprimerljivo vzdušje vesterni. Igra je bila ustvarjena tako realistično, da so vsa čustva znake, hočeš nočeš, in igralec je šel skozi. Nekateri kritiki so dovolili, da igralec tudi primerjate svoj projekt z odličnim pisnim knjige, ki jih je mogoče prebrati dni brez ustavljanja.

Je prijetno in dejstvo, da CallofJuarezиграть bodo zainteresirani v njem zaradi mešanja različnih zvrsti. Projekt se lahko izvaja v vseh najbolj zanimive ideje. Poleg tega je vsaka postavka v celotnem kontekstu izgleda precej organsko - je obdelava zasluga kakovosti.

Zasluži posebno pozornost konja protagonist, ki je videti tako realistično, da prvih nekaj minut po tem, ko se pojavi na zaslonu Call of Juarez , igralci morali porabiti za to učenje.

Predstavljati, kako to izgleda v resnici si morate prenesti in preizkusiti to igro - verjemite mi, ne bo vam žal!