Zaznamki

Call of Duty: Modern Warfare 3

Alternativna imena: Call of Duty: Modern Warfare 3

Game CoDModernWarfare 3 postal osmi krog legendarnega projekta Razpis z dne Duty nadaljevanje najljubši veliko [ _6_] Warfare 2, končni del slavne trilogije Sodobna Warfare . Projektna skupina je poročala, da Warfare 3 bo še vedno obstajala v letu 2010, do konca leta 2011, uradno za javnost projekta. Projekti v pripravi, je moral opraviti številne tožbe, ki jo zavira delo. Vendar, kot smo videli danes, je končal uspešno predstavitev projekta CallofDuty 8. , kljub navedbam in druge težave.

Me veseli, da pripravi istočasno delal za več podjetij. Vsako od podjetij, ki so odgovorni za izvajanje različnih kosov dela, kot so Raven Programska oprema - za kakovostna multiplayer.

Med objavami CallofDuty: Sodobna Warfare 3 [_4_ ] je bilo predstavljeno eno od projekta najbolj zanimivih misij - Black torek . Ta misija pomagala najbolj jasno kažejo glavne novosti projekta - najnovejši hibridni vpogledne in granate 9 - Bang .

, V začetku leta 2011, ustvarjalci CoDModernWarfare 3 videos prikolice so se začela v Youtube . V reklamah prikazanih le nekaj izhodiščnih lokacij: Manhattan, Londonu, Parizu in Berlinu. Grafika in igralne mehanike takoj pritegnil ceni zabava. Kasneje, resnica je, po tekmi v prostem valjanja, igralci parcela je bila tarča kritik. Vendar pa bo zaračunal za težave, povezane z ločitvijo razvojne ekipe in da svoje ugotovitve, da karkoli je bilo, in igra je bila zelo dobra.

Ko se boste odločili prenesi CoDModernWarfare 3 in preizkus osebno, imejte v mislih - preveč, da bi se spuščal v podrobnosti o zgodbi in da bi poskušali razumeti, da ni nujno. Torej, bo igra videti veliko bolj zanimivo. In tisti, ki so zahtevali, da bi igra dobila projekt sci-fi odtenek bodo izpolnjene v celoti.

V CoDModernWarfare 3 Igraj bo v favorita običajnem načinu skupnih nalog. Opozoriti je treba, da se je v primerjavi s prejšnjim igri bil velik napredek - Igra prizori videti raznolika. Čeprav je dejstvo, da niso vsa delovna mesta igralci kot zelo praktična in uporabna.

Razpis z dne Duty : Sodobna Warfare 3 - Prvi v seriji igra, v kateri je bilo dodeljeno število razredov nagrad. Druga novost - sedaj, da bi izboljšala CoDModernWarfare 3. Weapon ali izvedbo lik znova je treba opraviti osebno s črpanjem potrebne lastnosti, in ne z nakupom izboljšala, kot je bilo prej.

Je Dodal je tudi nekaj novih načinov igranja - samo tisto, kar potrebujete za nov projekt. Kdo ne bi rekel, kaj bi bilo, CallofDuty: Sodobna Warfare 3 - Game [_3_ ] zasluži pozornost, in dejstvo, da se razvija tudi v času spora, ki poteka v vrstah ključnih razvijalcev dodaja le točke, "za" v svojem hranilnik. Vsi CoD so dobre kakovosti in osmi del projekta - ni nobena izjema!