Zaznamki

Koda Lyoko

Alternativna imena: Koda Lyoko, Code Lyoko Code Lyoko

Game Code Lyoko - brezplačno, socialne in razburljivo v žanru RPG. Na prvi pogled se morda zdi, da igra zakonik Lyoko spletu čudna. Vendar je treba dojeti bistva in se izkaže, da je vse enostavno in preprosto. Veliko sev vam ni treba. Glavni poudarek na igro.

, Da ne bi breme procesa v igri in v procesu, ni pobegnil na slab zagonski ali kaj podobnega, prosim primerjati določene sistemske zahteve za namestitev računalnika na. Nič ni zapleten o tem, samo, da so precej

• povprečne parametre računalniškega sistema;

• povezava z internetom;

• tipkovnica;

• miš.

Kot je bilo tako. Tako kot že lahko začnete igrati igro Code Lyoko, ampak potem je ovira na poti - Code Lyoko Registrirajte se tukaj tudi vse hitro in enostavno. Predlagamo vam, da preverite le svoje podatke in ne pozabite, da ne razdeli svoje geslo. Postopek je naslednji:

1. obiščite uradno stran igre Code Lyoko;

.

2 kliknite na kazalec - za predvajanje;

3. izberite možnost - se registrirate brezplačno;

4. določite svoj e-poštni naslov;

5. ustvariti geslo, ki ga sestavljajo najmanj šest znakov

6. če sprejmeš pravila uporabe igri, nato pa preverite ustrezno polje za to;

7. nato kliknite na - registracijo.

Sedaj lahko nadaljujete z zabavo in začeli igrati v zakonik Lyoko.

Ste kdaj - kdaj lahko predstavljate svet, ki obstaja na drugi strani sveta. To je v tej igri boste obiskali v vzporednem svetu. Tako kot karkoli čudno, toda zgodba se začne z dejstvom, da navadni študenti, ki so se odločili, da samo razišče, posrnuti čudovitih bitij, pošasti. To je potrebno za preživetje. Zdi se, da ste eden izmed njih. Kdo točno - izberete. Koda Lyoko igra oblikovalci so si izbira štirih strank:

• Ulrich;

• TL;

• Yumi;

• Jeremy.

Kot v vsaki igri, vsi liki imajo svoje individualne značilnosti. In vaše akterji. So vsi edinstveni, vsak na svoj način, vsak ima svoje sposobnosti, prisili doseganja vsako posamezno nalogo.

V svoji pravici, da igrajo različne igralne načine, medtem ko opravljajo različne naloge iger na srečo. Za to dobiš nagrado. Vaš lik se bo spretno vožnjo, smer ovinkov igrivo odgovoriti na nenavadnih situacijah. Vse to boste hitro narediti. Kot v vsaki igri, ne samo igrati, in skrbno premisliti vse, kar misliš, kot strateg. Ampak to ni veliko odnesel, ker to ni tako težko, kot se morda zdi.

Koda Lyoko igre na trgu precej dolgo časa, ni veteran, seveda. Grafika je malce primitivna, vendar je kvaliteta na ravni Unije, svetlo, povzroča takšne pozitivne občutke. Glasba je specifičen, vendar še vedno ne ustavi igro.

Igra je bila ustvarjena brez starostne omejitve, vendar še vedno, če menite, dobro, to je idealna za mlade.

Zdi se, vse je jasno in znano. Sprostite se in se prepustite igrati. Sedaj lahko nadaljujete s procesom igre. Čaka vas tukaj. Uživajte v igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more