Zaznamki

Call of Duty 2

Alternativna imena: Call of Duty 2, število Dežurna, trska 2

Igra Call of Duty 2 je razburljivo računalniške igre. Ta igra je nadaljevanje prvega dela igre. Call of Duty 2 se dogodki zgodijo v prvi osebi. V igri Call of Duty 2 je narejena v stilu strelec.

Igra Call of Duty 2 lahko prenesete samo iz uradni spletni strani igre. Prenos Call of Duty 2 moči šele odrasle uporabnike. Za mladoletniki dostop do te igre je zaprta.

Si lahko o igri Call of Duty 2 video posnetki. V video posnetke, lahko ugotovite sami veliko koristnih informacij: razredi, dogodki, orožja in frakcij.

Igra Call of Duty 2 vam bo seznaniti z vsemi svojimi znaki:

1. Vasilij Kozlov je Rdeča armada paznikov Rifle divizije 13-th. On je zastopana v igri kot glavni lik nastopa v Sovjetski kampanjo. Boste začnete igro za lik o preventivnem območju sovjetske vojske, ki je 30 km od Moskve. Sodeluje v bitki za Stalingrad.

.

2 John Davis je narednik mojega 7. Armored Division. Sodeluje v severnoafriški kampanji.

3. David Welch je kapetan 7. Armored Division. Bil je poveljnik tank v drugem prizoru britanske kampanje. David sodeluje v supertankovyh ofenzivo v severnoafriški kampanji, pa tudi v severozahodnem Libiji.

4. Desetar Bill Taylor je druga družba "D" v 2. Ranger bataljona. Bil je glavni lik ameriškega kampanje. Bill sodeluje v Normandiji pristanki ("D-Day"), kakor tudi boj na 400 v Bergshtayne. Sodeloval je tudi pri prehodu Rena.

V igri Call of Duty 2 orožja, deljeno s kampanjo. Vse akcije imajo pogoste vrste orožja, vendar so različni modeli

1. Pištola.

.

2 Courier.

3. Rifle.

4. Ostrostrelska puška.

5. Granate.

6. Gun.

7. Gun.

8. Grenade.

V igri Call of Duty 2 lahko igrajo na različne načine v načinu za enega igralca in multiplayer. Odvisna od izbire načina igralnih funkcij.

V igri Call of Duty 2 mehanike, si lahko prenesete torrent datoteke, ampak za to, boste morali namestiti program na vašem računalniku.

Pc ima v igri Call of Duty 2 več akcij:

1) sovjetska kampanja. Ta akcija je sestavljena iz več epizod. Udeleženci v tej akciji morali opravljati sedem misij. V Stalingradu, so vsi dogodki v okviru kampanje.

2) British kampanjo. Sestavljena iz štirih epizod delovanja v tej akciji. V britanskih prireditev akcije pojavlja skozi 13 misij. Dogodki v igri potekalo v treh regijah Francije, Severne Amerike in v Normandiji.

3) Ameriška kampanja. Je sestavljen iz treh epizod ukrepa v tej akciji. Za sedem misij zgodijo v igri. V ameriških dogodkih kampanje potekalo v Berlinu.

Je Igra Call of Duty 2 je predstavil na več načinov:

1. Shootout - dogodki se odvijajo na različnih lokacijah.

.

2 Team Deathmatch - dogodek potekal v imenu obeh ekip.

3. Capture Flag - morate pri tem načinu za zajemanje zastavo svoje nasprotnike in zaščititi vaš.

4. Head - nov način, v katerem ne smeš dati Zgrabi svoj štab.

5. Search and Destroy - to je način, v katerem boste morali bodisi rastlin bombo ali preprečiti ta dogodek.