Zaznamki

Clone Wars Adventures

Alternativna imena: Clone Wars Adventures

Clone Wars Adventures spletu - brezplačno brskalnik MMO RPG igra, kjer naj uporabniki sodelujejo pri razburljivih Star Wars. Igra razvijalec je družba Sony Online Entertainment , založniki - fantje iz LucasArts Entertainment . Na parceli igre dal drugi in tretji del legendarne Star Wars. Galaktična republika ne more prenehajo sovražnosti in k miru in separatistično droid vojska zapustila. Hkrati, Jedi za naročilo, ki usmerja klonov, ki si želijo izvedeti skrivnost lord Sidious (Sith Lord). Tisti, ki bo igral v Clone Wars Adventures , s čimer se je pridružil divjosti spornih dogodkov, ne bo nobenih prostih minut. Prebivalci te izredne svetovne dolgčasa ni znan! Poleg tega so vsi dogodek všeč oko krasen design. Beautiful grafiko risanke takoj razveselilo tudi najbolj mračna uporabnika. Na splošno Clone Wars igra s svojimi številnimi gostje, družabni dogodek in znakov customization je bolj primeren za najstnike. Ampak odrasli pogosto resni ljudje, ki želijo, da se sprostite v prostem času, zasvojeni s spletnega projekta. Na dolgem seznamu mini-iger, lahko vsakdo najde nekaj zase privlačno. Poskusite - ne bo žal!

Kaj bo, da bi dobili priložnost, da se udeležijo živo igro svet? Prvič, Clone Wars registracija, v katerem vnesete v ustrezno vrstico želeno obliko nekatere informacije (uporabniško ime, geslo, naslov elektronske pošte). Ustvarjanje akkakunt, bodite pripravljeni na to, da to zahtevajo sprejemanje naše Uporabnik sporazuma. Drugič, morate preveriti, ali računalnik izpolnjuje naslednje konfiguracije: operacijski sistem Windows XP ali Windows Vista ; procesor Intel Pentium 4 (ali več), video Radeon 8500 / GeForce 3 Series ; vsaj 512 [MB _2_] RAM. Če je vse v redu, boste lahko varno prevažati v čarobnem vzdušju igre svetu.

Zagon Clone Wars , da igrajo drug federaciji, boste boj z kloni. Samo pomislite, se boste borili z ramo ob rami z vašimi najljubšimi liki iz animirane serije z istim imenom! Biti v istih vrstah kot Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda in Ahsoka Tano - za čast koli oboževalec Star Wars. Poleg srečanja z legendarnimi junaki, lahko pričakujete zvest prijateljstvo z drugimi igralci. Vsak uporabnik bo lahko znajdete kolega duh, ki je vedno lepo klepet v svojem prostem času.

Torej, kaj točno je kuhana igre Clone Wars Adventures ? Na cerkvenih lokacij za serije lahko veliko različnih dogodkov. Po tekmi Clone Wars -, je, prvič, najbolj zanimivih mini-iger, ki vam pomaga sodelovati na dirkah na speederju, Lightsaber dvoboju, vesoljskih bitkah, streljanje tekmovanja . Job in bo za tiste, ki radi štruco. Na primer, če ste privlačijo zapleteno uganko? Drugič, to je osebna domov gradnjo in njegov razvoj. Tako da lahko premagati hišo po vašem okusu. Izbira pohištva - ena izmed najbolj prijetno trenutkov, da to počasi. Mimogrede, v hiši boste voziti goste. Bolje je, da posvečajo dovolj pozornosti notranjosti, tako da ne zamoči pred prijatelji. Tretjič, je prisotnost v svojem življenju virtualne hišne ljubljenčke. To pomeni, da lahko vsakdo Droid spremljevalec, ki velja precej kul. Poleg njegovega kroga funkcionalnosti se lahko podaljša, z drugimi besedami - uglašeni.

Dragi ljubitelji Vesel avanturo, ste vedno svobodno odločiti, kdaj in kako se igra to igro. Ne, nič jih ne obvezuje. Če ste iskali za zaposlovanje brez dodatne zaostritve nateznemu, World Clone dobro prilegajo! Naj izpolnjujejo vsa vaša pričakovanja!