Zaznamki

Mesta: Skylines 2

Alternativna imena: Obrisi mesta 2

Cities: Skylines 2 je eden najboljših sodobnih simulatorjev urbanističnega načrtovanja. Igrate lahko na računalniku. Grafika je zelo realistična in podrobna. Glasovna igra je dobra, glasba prijetna in nevsiljiva. Optimizacija je prisotna, vendar se lahko na računalnikih s šibko zmogljivostjo kakovost grafike zmanjša.

Vaša naloga med igro bo zgraditi metropolo. Ne pričakujte, da bo enostavno; poleg gradnje stavb morate ustvariti prometno infrastrukturo in položiti vse potrebne komunikacije.

Vmesnik je preprost in priročen, vendar ga brez usposabljanja ne bi bilo enostavno razumeti. Na srečo so razvijalci poskrbeli za to. Opravite kratko misijo usposabljanja, to vam bo pomagalo, da se hitreje naučite igre, še posebej, če se šele spoznavate s to zvrstjo.

Igranje Cities: Skylines 2 je izjemno zanimivo, ker je veliko različnih nalog.

  • Poiščite primeren kraj za ustanovitev mesta
  • Gradnja cest, stanovanjskih območij, obratov in tovarn
  • Položite komunikacije za oskrbo prebivalstva z vodo in elektriko
  • Ukvarjajte se s trgovino in vlagajte dobiček v gradnjo

Seznam je majhen, vendar so to le glavna področja dejavnosti; vse ostalo boste izvedeli med igranjem Cities: Skylines 2.

Vašo nalogo otežuje dejstvo, da morate ne samo oblikovati in zgraditi metropolo, ampak tudi najti sredstva za to.

Ekonomija v igri je precej zapletena, vsaka od odločitev lahko pospeši ali upočasni stopnjo razvoja naselja. Premislite in načrtujte vsak korak, potem ne boste imeli težav.

Na začetku je na voljo le majhen del predmetov, ki jih je mogoče ustvariti v igri. Za kompleksnejše zgradbe boste morali izpolniti številne pogoje ali preučiti potrebne tehnologije.

Pomembno je ne samo graditi nove stavbe, ampak to početi dosledno. Nespametno je graditi tovarno ali nove stanovanjske zgradbe, če imate težave z zagotavljanjem virov. Na ta način lahko porabite znaten znesek svojega proračuna in ne ustvarite dobička.

Pred začetkom boste imeli možnost izbrati zemljevid, podnebno območje in nekatere druge parametre. To vam bo omogočilo spreminjanje težavnosti igre glede na vaše želje.

Izvedena je sprememba ure, spreminja se tudi letni čas. Bodite pripravljeni na nepričakovano. Vseh vremenskih dogodkov ni mogoče predvideti vnaprej, kar lahko povzroči nesreče in druge nepredvidene težave.

Razvijalci so vložili veliko truda v doseganje največjega realizma. Zato ima Cities: Skylines 2 veliko oboževalcev po vsem svetu.

To je drugi del projekta. Trenutno je v fazi zgodnjega dostopa. Na tej stopnji je že jasno, da bo igra uspešna. Ko boste prebrali to besedilo, je morda že prišlo do izdaje.

Internet ni potreben za igranje Cities: Skylines 2. Vse kar morate storiti je, da prenesete potrebne datoteke in namestite igro, nato pa lahko igrate brez povezave.

Cities: Skylines 2 prenesite brezplačno na PC, žal ne bo delovalo. Igro lahko kupite na portalu Steam ali obiščete spletno stran razvijalcev.

Začnite igrati zdaj in zgradite mesto svojih sanj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more