Zaznamki

Črna Mirror 2

Alternativna imena: Črna Mirror 2, črno ogledalo 2

Procesor: Pentium 4/Athlon XP 1. 5 GHz

RAM: 512 MB

Video: 256 MB pomnilnika

Disk Space: 6 GB

Črna Mirror 2 - Drugi del od priljubljenih iger v žanru klasični avanturo, z majhno nemško ekipo Cranberry proizvodnjo razvitih. Nadaljevanje igre ne razkriva, da nas vse skrivnosti, skrite v prvi igri, toda povej nam popolnoma novo življenjsko zgodbo prekletstvo Gordons, nesrečnim lastnikom temno in skrivnostno dvorca. Črna Mirror 2 igra hranijo neprenosljivo temačno vzdušje in okolje svojega predhodnika.

Plot

Če ustvarjalci prvem delu igre vrtinčil okoli celotni zgodbi z istim imenom in posestev od začetka metanje igralec v središču dogajanja, skrivnostno, mistično in zastrašujoče, avtorji odločili, da nadaljujejo malo v drugo smer, preden igralec postopoma razkrivajo ploskve sukanci. V Črnem ogledalu 2 se vse začne znova neškodljiv Pred nami je majhen in zelo lepo mesto, kjer se zdi, največja nadloga je čemeren glavni protagonist. In nihče od samega začetka nismo bili obveščeni o gorah trupel ali strašno prekletstvo, samo varovalko, ki jih je treba odpraviti, da greste v klet. Resni vrtljajev na začetku ne bo, se srečujemo redno fant, Darren Michaels se sprehaja skozi lepo mesto, seznanjanja s svojimi enako lepimi ljudmi, in nočne more družina Gordons bomo izpolnili, razen na porumenelih fotografij. Ampak to je zaenkrat, na neki točki v igri Črna Mirror 2, vse obrnilo na glavo in dogodki začeli pojavljati z zastrašujočo hitrostjo. Tukaj tragično glavni junak v bolnišnici pogreša svojo mamo, in skrivnostno tujec, ki smo jih srečali v zaporu in na lokalno policijsko postajo pa nam povej nekaj groznega in zastrašujoče. Korak za korakom Črno ogledalo 2, tekma je šele pred kratkim zdelo, da nas svetlobe in sonca, bo pretiravamo, ki zajema vso meglo strahu in splošnega suma.

Igranje

Game načrt, tako kot veliko iger tega žanra, se zmanjša za reševanje skrivnosti nenehnega, parajo uganke in najti odgovore na vprašanja, ki pop up, kot je zgodba napreduje. Glavna stvar v Črnem ogledalo 2 je nedvomno zgodba, on bi moral igralec preživijo čas za sledenje intonacije v dialogih, gledanje video posnetkov in spomine na igro znakov. Takoj, ko bi lahko v celoti razumeli vse preobrati zgodbe, vsa tehnična stran igre sami umaknili v ozadje in odločitev bo naslednja uganka ni le še ena zahtevna uganke, temveč način, da ugotovite, kaj je nam zraven ponudijo igro Črna Mirror 2.

Adventure 2. 0

Črna ogledalo 2, je igra napolnjena s klasično kot za vse člane te posebne igre žanra, in najpomembnejše inovacije naloga ni tako običajna praksa. Vsakdo, ki je kdaj igral v quests, lahko vidite logično nedoslednost potez pri reševanju najbolj ugank, ko se niz navadne vode postane zapletena veriga akcij v spletnih vedra, dobro prilagojeni popraviti to zelo dobro, če bi bilo veliko lažje, da bi dobili vodo V bližini odprtih voda ali vodnjak. Tu so logični incidenti, če je prisoten, pa ni tako očitna in celotna igranja je veliko ne vpliva. Poleg tega so vsi bistveni elementi, ki so del v žanru iger shranjenih skoraj v prvotni obliki - ključavnice in trezorji, zbiranje uporabnih stvari, nato pa jih pretvori v delovnih enotah, popravilo zdrobljen, bo vse to v izobilju tukaj.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more