Zaznamki

Cesta skozi kaos: Ustvarjalci svetov

Alternativna imena: Chaosroad

Spletna igra Cesta skozi Chaos - brezplačna spletna igra RPG fantasy žanra. Od svoje ustanovitve leta 2005, je igro uspelo zanimajo širše občinstvo in postal več uporabnikov. Ima vse, da igralci kot so: razvoj značaja in imperij na vaš okus, ki opravljajo zanimive Quest delovnih mest potovati po svetu, izbira poklicev, epske bitke, ustvarjanje klanov. In vse to brez, da bi mesečno naročnino! Cesta skozi igro Chaos Online je na voljo, če imate internetno povezavo in računalnik izpolnjuje minimalne sistemske zahteve. Naložite je tekma stranka ni potreben. Priti v to veličastno svetu bo pomagal cesti skozi kaos spletno registracijo. Ne verjamem, da bo trajalo veliko časa. Pridružite se v igri cesti skozi Chaos - samo izpolnite prijavnico. Prideš na glavni strani značaja, s katerimi igrati in začeti pot do kaosa. Pazljivo prebral, in tudi rešila značilnosti lika, ki lahko izboljšajo skozi igro.
Če želite igrati igre na spletu cesti skozi kaosa se mora odločiti, z užitkom. Get težnja se lahko pridruži klan, kupili od trgovcev ali dobiti nagrado za določene storitve. Razmislite, kaj izbira ponuja cesti skozi kaos online igre
1. Dark nagnjenost - ljubitelji Velike Dark nagnjeni k vampirizem. Risba moč od predmeta čaščenja, lahko sesati vitalnost njegove žrtve. .
2 Bright nagnjenost - veselo uslužbenci veličastnih svetloba. Imajo dobrega zdravja, tako hitro obnoviti po poškodbi.
3. Varovalo za nedotakljive - prebivalci na svetu, ki so namenjeni za spremljanje skladnosti z odredbo. Argus zahtevajo vsi držijo zakonov.
4. Nevtralna tendence - vojaki, ostal na meji med temo in svetlobo.
5. Izobčencev - kršitelji pravil igre, ki je prekletstvo. Oni ne spoštujejo druge akterje v stalnih prevarah.
6. Gods - skrivnostne veličastna bitja, želje, ki jih je težko razumeti.
7. Trgovci - obrtniki, da denar dobesedno iz nič. Vsak igralec, ki lahko zagotovi vse, kar je potrebno za slednje plačuje del svoje duše.
Glavni poklic v igri - gospodarstvo borbe. PvP sistem je tudi ustvarjalci misel. Cesta skozi Chaos spletnih sredstva, ki sodelujejo pri tej vrsti požarov, dvobojevanje, pogodbenih pretepe, veliko malih in stene do stene. Duel - dvoboj dveh igralcev, da sodelujejo pri katerih je mogoče na kateri koli ravni. Pogodbeni bitke so v bistvu enake dvobojih, le tu denarne stave. Pile-small - skupina boj, v katerem strežnik ugotavlja svoje povezave z eno od strank. Toda v bitki stene do stene lahko že odločite, na katero stran se boriti. Borbe potekajo z različno opremo. Inventarja v igri so strelivo, čarobne sestavine, napitkov in podobno.
Za zabavo in odmor od napornih bojih, se lahko sprehodite okrog razlogov. Obiščite stavb, ki bodo prikazani na vaši poti. Po igranju igre cesti skozi kaos na spletu, boste z uporabo trgovine, trg, pošta, banka, kovačnico, tempelj, rudnik. Trgovine in trgov, na primer, bodo lahko kupili potrebne stvari. V kovačijo podremontiruete zlomljeno strelivo. Z banko prihranki kopičijo sredstva in pošto v druge znake. Rudnik zbirajo tudi dragocene vire. In to ni popoln seznam objektov, ki bodo našli svet raznolikosti v tej edinstveni igri!
Cesta skozi kaos igro postane bolj zanimivo s povečanjem ravni. Morate pridobili izkušnje. Med ravnmi obstajajo ups - nekakšen postankom na naslednjo stopnjo. Vsak apom nagrado v obliki denarja ali dodatne člene. Ravni promocije odpira nove priložnosti. In kaj je bil sprva na voljo, postane resnična.
Pridružite se svetovno gneča kaos prav zdaj, in se prepričajte, da boste obžalovali samo nimajo! Uživajte v igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more