Zaznamki

Chaos Rage

Alternativna imena: Chaos Rage

Chaos Rage: na poti mitov.

Bogovi Asgarda v paniki - že videli prve znake napovedi o Ragnaroku. Nekoč je klical mrtev Veshchunov v lva in povedala je grozno sliko smrti bogov in sveta, ki se bo začela z potopom v temo, ko bo zlovešč volk Fenrir zaglotnet sonce. Bogovi v obupu, kličejo junake in legendarno bitko na svoji strani, toda igra Battle Heroes razporeja te epohalne dogodke v barvah in dinamiki.

Razrabatyvala brskalnik MMORPG izdelek BBG studio za ljubitelje turn-based strategije in skandinavskih epskih mitov. Igrača je zapustila original, privlačna, čeprav je izdelana v dvodimenzionalni ravnini.

Otsenit vse čare neverjetnih igrač lahko vsakdo, ki se je odločil igrati v Chaos Rage, ker je na voljo brezplačno. Morate se boriti skupaj z Odinom, Lokijem, Thorjem in ostalimi bogovi pri Asgardu in predstaviti svetu bogov Skuld.

Izbor njihovega gospoda.

Pered ste videti barvita, neznana, fantastičen svet, v katerem je naravna uporaba čarovnije, spoznavanje Titanov, neverjetne pošasti in velik zmaj, ki pomagajo v bitki za zmago. Boste doma med bogovi, če igrate igro Chaos Rage.

Najprej se moramo odločiti, kdo bo tvoj Gospod, in kaj bo seks. Preglejte kakovost prosilcev in pojdite z njimi na delovnem mestu. Kot izbrani junak enega od razredov ne more biti edinstven, saj lahko vidimo pozitiven trenutek, ki ga ni treba motiti z nečim, kar ne sprejema koristi.

  • Warrior deluje kot rezervoar - neustrašno se pomika naprej proti sovražniku, pripravljen na raztrganje. Je samozavesten, samozavesten in divji, občutek superiornosti pa mu zagotavlja zanesljivo zaščito, mogočno moč in zadetek, kar je dovolj za hiter in učinkovit napad.
  • Assassin ima raje zvitost, prikritost, agilnost in natančnost hitrega napada. S svojo manipulacijo je težko opaziti, da se tiho prikrade, da ustvari usoden strel.
  • Mag ne uporablja običajnega orožja, ker je v njegovem arzenalu dovolj urokov, da uničijo več sovražnikov, medtem ko ostanejo na oddaljenosti od njih. Ima več moči in ga nenehno izboljšuje.

Vaš Gospod se bo razvijal, izboljšal svoje spretnosti v boju in misijah. Kopičite izkušnje in pridobite nova znanja, ki jih lahko, če se ne izogibate delovnim mestom. Prav tako je obvezen tudi mladoletnik, vi pa se odločite, koliko jih potrebujete v tem trenutku. In če se pridružiš ceh, bo tudi od nje opravil delo. Z uresničevanjem različnih misij boste izboljšali kakovost Gospoda in se bolje pokazali v tem primeru. Vendar pa je prva stvar, ki mora prenesti vsak igralec, to registracijo Battle Heroes.

Armed z mečem in magijo.

Odnomu na igrišču ni stala proti sovražni vojski in potrebujete pomočnike, ki jih je po končanem analiziranju njihovih talentov mogoče enostavno najti v gostilni. Zdaj ste pripravljeni na izziv, ko ste se srečali s sovražnikom in se premikali po karti iPlayer Chaos Rage.

Razredite znake v skladu s svojimi sposobnostmi. Upoštevajte, da bodo najeti vojaki samodejno uporabili svoje spretnosti v nasprotju z Gospodom, ki lahko izbirajo med svojimi talenti, ki so bolj v skladu s trenutnimi razmerami. Ko se bo raven junaka dvignila, se bo tudi obseg talentov povečal, in če boste zbrali veliko bes, lahko to uro uporabite kot klic na pomoč zmaja.

V Chaos Rage Arena je na voljo za enojne in masovne zabave ter PvP bitko, po kateri zmagovalec prejme dragocene nagrade.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more