Zaznamki

Ceiron Wars

Alternativna imena: Ceiron Wars

Ceiron Wars Online - , ki temelji brezplačno brskalnik strategija igra vlog. To je povsem domišljijski svet napolnjen s sočno vsebino in Pestryaev raznolikosti. Ta projekt - ne le tehnološka mojstrovina in predstavitev visoke estetike, je prav nenavadno, v svojem bistvu je legenda, ki je osnova za razburljivo parceli. Zgodovina Ceiron Wars na spletu vam bo povedal o veliki vojni, ki z zastrašujočo hitrostjo razširil na vseh kotičkov čarobno vesolja. Dva velik imperij ne more umiriti in v svojem ugovoru, da se vključijo vse več majhnih držav. Igralec izbere eno od sprtih strani k reševanju sake naroda se med igranjem drugod. Boste imeli nepozabno doživetje napolnjena način, ki ga običajno začnejo častnika. Vendar ni daleč, ko ste spoznali junaka in slavo razbil na vse konce nevidno dežel. Začnite Ceiron Wars igrajo zdaj dokazati vsem okoli sebe, kako talentiran poveljnik!

Za igranja prilegajo različne operacijske sisteme. Tseyron Wars podpora igre Windows , Linux , Apple Mac . Glavna stvar je, da imajo dostop do interneta in nameščen na vašem računalniku Adobe Flash . Vam ni treba izgubljati časa poskuša namestiti nekaj. Enostavno Ceiron Wars registracija vam omogoča, da vstopijo v igro kadarkoli in iz katerega koli računalnika. Odprite svoj račun, si lahko doma, v službi in na poti. Račun je ustvarjen kot sledi: vnesite svoj e-poštni naslov, geslo in geslo se ponovi. Dodatna polja so napolnjena le, če se strinjate. Po končanem postopku registracije boste dobili novice iz ustvarjalci, kot so v ustreznem mestu preveril privzeto in samodejno boste iz naročnin. Prav tako ne pozabite, da s klikom na "Registracija" boste potrdili sprejemanje pravil.

Začel igrati Ceiron Wars , se znajdete okoli neverjetno sorte. Get vsaj, na primer, da je fantastična dežela naseljena z različnimi narodi. Tu je spoznal in Pirokantsy in Galentsa in ASNA in Turki in Nippontsy, Norveške in Asnardakiytsy in Firokantsy in Ujguri in Arabije in Tibetanci in Altai in Gul in Latina in še mnogi drugi. Obstajajo tri velike zveze. Namreč, Atiyskaya federacija, federacija Fara dna in Federation of Southern Soriena. Poleg tega prebivalstva in različnih verskih prepričanj. Svetloba žarometov-Uni, Alternative Reality, Šamanizem, pravi Bog - to ni popoln seznam izpovedujejo z obsežnim ogromne svetovnih religij. Dobro bi bilo na tej razvejani mnenj končalo, tako da ni! Nemirni prebivalci Tseyrona širi več in različne filozofije, z bogoslužjem ideje nasprotujoče si tokove. Tu so nekatere od njih: Semazhenizm, v popolnem ravnovesju, Brotherhood of Wolf, znak moči, cultists in druga nebesna legije No, ko vse to? Dolgčas le ne bo umrl!

Torej, kaj v tem izrednem svetu, ne le za preživetje, temveč tudi, da bi bila uspešna? Vam ni treba čakati, sami postanejo žrtev. Vas prosimo, da gredo v vnaprej sestavite svojo ekipo, uporabite retro-futuristični tehnologijo, podyschu zanesljive zaveznike, stalno izboljševati svoje vojskovodja spretnosti. Bo zelo dobro, če boste pomagali satelit, toda njegovo zaupanje in lokacijo, preden boste morali zmagati. Ceiron Wars igro pošlje, da sateliti take heroje

- Selina - pirokanskaya lepa ženska, ki ima neustavljivo izgleda in um;

- Bogdan - diplomant Temple kulturo. Že kot otrok ostalo brez staršev. Njegova usoda ni razvajen, in ni presenetljivo, da je sčasoma postal oboževalec najtežjem nebeškega legije;

- Eva - živi potepuh življenjsko deklico iz plemiške družine. Oblak se razteza svoje zločine, ampak vse Eva noče ustaliti.

- Yavuzalp - popoln bojevnik z močnim značajem in jeklenim zaklopa. Kaj ni bilo v njegovem življenju, ampak vse težave je prestal z dostojanstvom. Ampak njegova hladnost in krutost pogosto nerazumljivo drugim.

Med igranjem igralec bo stykatsya s predstavniki različnih ras. V igri so predstavniki višjih ras, vendar pa ne morejo videti. Samo nekateri znaki njihov obstoj, temveč vprašanje priznavanja tega dejstva, je še vedno odprt. Druga dirka - starejši bitja. Je razvila vrst bitij, ki živijo po vsej celini. Tretja dirka - biti mlajši, ki predstavljajo vrste, slabo razvito kulturo. Niso še sposobni narediti nekaj, da organizirajo in komunicirajo med seboj. Ali boste dobili na pisano množico - čas bo povedal, kar je najpomembnejše - zaupanje.

In končno, kako bi jaz ne omenjam veličastne bitke, ki se pojavljajo skoraj ves čas. Igralci imajo takšne bojišča so Altar minis Crystal jame, White Pass, Skadzhersky gozd, lava mostu Basnaksky Falls na meji Galenski Tower Taverni. Daj no! Obisk teh vasi, da bi iz prve roke videli, da je v zapisniku preživel tam res nepozabno!

Si lahko želim le veliko sreče in uživajte igranja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more