Zaznamki

Castlot

Alternativna imena: Castlot

Kastlot igra - s fantastično igro igranja vlog elementi strategije, ki ga lahko nosite v antičnem svetu 6. stoletja. Morda ne boste mogli doživeti na lastni koži, kaj je bilo na brutalni anglosaškem vojne. Tako kot vladarjev v zadnjih letih, boste morali vzpostaviti in okrepiti svoje mesto. Na začetku vašega stanovanjsko razmerje zevajoči praznini, ampak dihati življenje v majhnem mestu, izgradnjo infrastrukture in polnjenje hrupne stanovalce - to je tvoj poklic. Vedoč, da zanesljivega obzidje varuje, lahko prepričani v tej krvavi vojni. Igraj Castlot - sredstva za obrambo proti mogočna sovražnike in nosijo vrtoglavo napad, da zajame. Sedeti in pasivno čakati, dokler glava prevrnejo nesrečo gotovo ni vredno. Da bi jih moral poskusiti predvideti in temeljito pripraviti. Bodite pozorni, da je bilo gospodarstvo vašega mesta na ustreznem nivoju, rezerve iz različnih vrst virov in lahko poveljuje močne, dobro usposobljeno vojsko.

Če želite doživeti srednjeveško avanturo, da se registrirajo v igri Castlot . Lahko hitro vstopiti v razburljivi svet brez strahu, da se problemi, ki jih ustavili. Game Castlot ni muhast, da sistemske zahteve, so res minimalne

 • Operacijski sistem Windows
 • Vsak brskalnik
 • Flash predvajalnik
 • Video

In ona Castlot registracija ne bo veliko časa. Morali vnesti naslednje podatke:

  1. Prijava
  2. Geslo
  3. E-pošta

S pritiskom na gumb "Registracija" hkrati pomeni, da se strinjate s pravili igre.

Razumeti ključne točke geymleya pomagajo začetkom dela. Opravljanju svojih prvih quests, boste pridobili nekaj izkušenj. Potem boste mogli odločiti, ali naj opravlja le osnovna navodila si ali pa bolj in bolj. Zaradi povečanega prvi naslov in drugi neposredno korist. Do dodatnih gostje dobiš nagrado dragocene vire, ki jih je z veseljem uporabljajo pri izpopolnjevanju svoje trdnjave.

Pomislite, kaj bi radi videli svoje premoženje. Postavitvijo glavne stavbe - Senat lahko postavite na svojem ozemlju vojaških objektov, hiš in drugih zgradb. Prebivalci hiše morajo biti opremljena pravilno. Poskusi, da se ljudem udobno. Konec koncev, ljudje - kar je najpomembnejše vaše premoženje. Brez delavcev in vojakov ne boste mogli doseči na tem nevarnem svetu. Zaslužijo spoštovanje svojih predmetov, pa bodo odgovorili na vašo predanost.

Osnovna sredstva, ki ponuja Castlot online igre

 • Grain
 • Tree
 • Iron
 • Stone

Obstaja tudi zlato in te vrste divjadi valuti, kot je čarobni napoj in diamanti . Da se zagotovi pretok zrnja, lesa, železa in kamna, ki bi moral graditi objekte, ki so specializirani za njihovo proizvodnjo. Če želite to narediti, vendar pa boste morali najprej zajame določeno ozemlje. Za zmago takih potrebne "kvadratov" na severozahodni strani, je treba poslati nazaj v ogradi trdno zastavljenega cilja. Izgradnja virov bo zagotovil stalen dohodek, in v tem času lahko naredite misijo, da bi dobili zlato. Seveda, v nekaterih primerih pa vam osnovno rop kot Brokeback zaman. Naj ne vesti vas muči. Konec koncev, če ne boste, da to storite, to ne bi pomenilo, da se tekmovalci ne Žudnja za okusen zalogaj in vam bo prizaneseno. Kot je za igralni denar, lahko dobite čarobni napoj s konvencionalnimi metodami, vendar diamanti so na voljo samo za resnično. Ne Omejiti o pridobitvi, brez diamantov imajo tugovato.

Igraj igre Castlot veliko lažje, če je vaša izobrazba na ustrezno raven. Redno obiskujejo Avalon, dom zahtevanega usposabljanja. Igralec, ki odlično obvlada znanost, ki vodi svojo vojsko, da premagati nasprotnika včasih lahko močnejša, vendar ni tako zdrava pamet.

Ne pozabite na dostojno strelivo. Oklep kupili v trgovinah ali zaslužil v areni, ampak za nakup orožja morali obrniti na izkušenega mojstra, obiščite njegovo kovanje. Sistem še vedno uporablja PvP zemljevidov, ki so zelo močno orožje. You kartice na voljo spretnosti, talente in boj proti elementi. Ne zamudite priložnosti, da izkoristijo te dajatve.

Tako kot mnoge projekte brskalnika, Castlot lahko igrajo kot del ligi . Liga - združenje več deset igralcev pod vodstvom enega poglavarja. Imate priložnost, da se pridružijo obstoječo ligo ali ustvarite svoje.

Intuitiven vmesnik, zanimiva zgodba, igralci imajo priložnost, da razvijejo igro obiščite spletno stran pogosto. To lahko postane vaš najljubši vsakdanji poklic. Poskusite in se prepričajte, kako zasvojenost je ta igra odlično. To je še vedno, da vam želim velike dosežke!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more