Zaznamki

risanka mesto 2

Alternativna imena:

Cartoon city 2 je zanimiv simulator mestnega načrtovanja z elementi kmetije. Igra je na voljo na mobilnih napravah z operacijskim sistemom Android. Grafika je risana, svetla in barvita z dobrimi podrobnostmi. Igra je dobro ozvočena, glasba je vesela in se ujema s splošnim vzdušjem.

V igri Cartoon city 2 je vaša naloga zgraditi uspešno mesto, ki bo imelo vse ugodnosti za ljudi, ki v njem živijo. Poleg tega se boste ukvarjali s proizvodnjo izdelkov na podeželski kmetiji, da bi prebivalstvu zagotovili hrano, oblačila in druge potrebne predmete.

Igra se ne pretvarja, da je popolnoma realistična, ampak bo vsem omogočila, da se zabavajo. Kontrole niso zapletene; razumevanje tega ne bo težko zahvaljujoč nasvetom, ki so jih pripravili razvijalci.

Med igro boste našli veliko različnih stvari za početi:

  • Gradnja stanovanjskih zgradb, kinodvoran, trgovin, šol in igrišč
  • Gradi ceste
  • Posejte polja na kmetiji za bogat pridelek
  • Pridobivanje in nega hišnih ljubljenčkov
  • Zgradite tovarne in delavnice, jih izboljšajte, da pospešite proizvodnjo in pridobite večji dobiček
  • Okrasite prostor s postavitvijo umetniških predmetov in okrasnih elementov
  • Spremljajte potrebe državljanov in jim poskušajte zagotoviti vse, kar potrebujejo, proračun vaše metropole je odvisen od tega

Tu je kratek seznam tega, kar boste počeli v igri Cartoon city 2 v sistemu Android.

Igra vam odpira neskončne možnosti.

Samo od vas je odvisno, kakšen videz bo imelo zgrajeno mesto. Razporedite zgradbe, kot želite, načrtujte ceste. Zgradite pomol in letališče, nobeno veliko naselje ne more brez teh objektov.

Bodite pozorni na kmetijo, pomagala vam bo do stabilnega dohodka, ki ga lahko uporabite za razvoj mesta.

Igranje Cartoon city 2 je najtežje na samem začetku, dokler ne izboljšate gospodarstva in povečate svojega dobička. Ne hitite z gradnjo vsega naenkrat, najprej določite, kateri predmeti so potrebni. Bolje je, da okrasitev ozemlja odložite, dokler si tega ne privoščite.

Prijavite se v igro vsak dan in prejmite dnevna in tedenska darila za prijavo.

Med prazniki in velikimi športnimi dogodki igra gosti tematske dogodke z edinstvenimi nagradami. Ne onemogočite samodejnega preverjanja posodobitev, če želite sodelovati v prazničnih tekmovanjih.

Obstaja trgovina v igri. Kupite lahko uporabne predmete, manjkajoče vire in okraske. Asortiman se posodablja vsak dan. V dneh razprodaj je veliko izdelkov naprodaj s popustom. Nakupe lahko plačate z valuto v igri ali s pravim denarjem.

Za igranje potrebujete stalno povezavo z internetom. V sodobnem svetu skoraj ni več krajev, kjer ne bi bilo pokritosti s strani mobilnih operaterjev, tako da lahko igrate kjer koli.

Cartoon city 2 lahko brezplačno prenesete na Android s povezavo na tej strani.

Začnite igrati zdaj in spremenite majhno vas v pravo metropolo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more