Zaznamki

Carnage

Alternativna imena: Carnage

Carnage na spletu -, je brezplačna spletna igra vlog (MMORPG), kjer srednjeveške Grozljive strasti, kjer bodo vsi boji in spletke se pojavijo predvsem med ljudmi, in ne med pošto.

Online igre Carnage ne zahteva nobene namestitve odjemalca in je na voljo za igranje v kateremkoli brskalniku.

Za začetek igranja potrebujejo le Carnage spletne prijave: Obstajata 2 načina za registracijo.

Prvič, z računom v eni od predlaganih socialnih omrežjih (VKontakte, Facebook, Mail. ru, Twitter, sošolci)

Drugič, neposredno s spletne strani s klikom na gumb "Registracija" v oknu, ki se odpre, izberite svoj spol in eden od petih mestih (GVŽ, Morion, Sarkel Sidro, Aurora). Nato vnesite želeno ime in geslo, nato pa glasno v ustrezno oznako polja (koordinate), in v oknu, ki se odpre, boste morali sprejeti dogovor, da prenese pravila igre in boju usposabljanje z lesenimi vojakov. No, to je vse, pridružite v igri Carnage končal.

Medtem ko je v igri, lahko izberete za vaš značaj slike, izbira, ki v igri je precej velik in raznolik. Poleg moških in ženskih podob, so imena, ki jih lahko kupite za Sestercii (eno od iger valuti, ki jo lahko kupil za pravi denar). Carnage online igre, razen sesterce ima več goldinarjev, to je še ena tekma valuta.

Game lik ima nekaj ključnih značilnosti: moč, spretnost, vzdržljivost in sposobnost preživetja. Odvisno od tega, kakšne slike bodo izbrani, bodo na voljo na vrsto orožja in streliva. Tu so nekatere od njih: čelade, Fist, Armor, hlače, Shoulders, rokavice, Shields, pasovi, čevlji, noži, klubi, meči, sekire in več. Poleg orožja v igri še vedno obstajajo različni čarobni eliksir.

Zaradi določenih spretnosti, lahko znak ukvarjajo z ribolovom, obrti in Alchemy.

Igrajte igro Carnage spletu lahko dobite poseben poklic, v skladu s posebnim dovoljenjem. Na voljo kot licenco poklic:

Mercenary - najnevarnejši in zahteval trgovine;

Merchant - ta poklic omogoča, da kupujejo redke blaga na debelo in proizvajajo nekatere finančne transakcije pod ugodnimi pogoji;

Priest - Glavne naloge poklicu, za opravljanje poročnih obredov v templju;

Mentor - naloga stroke, usposabljati začetnikom v igri, ne-tako-stari svet;

Doctor - ta poklic omogoča, da sodelujejo pri zdravljenju.

Carnage spletne igre na voljo v različnih krajih, skozi katere se igrajo igre na spletu Carnage bo zelo razburljivo.

Igra ima take zgradbe in objekte so na dražbi (za trgovanje), Exchange (trgovanje standardne elemente, ki se prodajajo v trgovini), popravilo delavnica (lahko popraviti stvari obrabljene), Temple (prostor za molitev in gospodarstvo obredi), Town Hall (kjer je registracijska klani) in Hospital (lahko izboljša vaše zdravje).

Poleg tega je igra ječo, v kateri je veliko nevarnosti in skrivnostnih bitij. In to pustolovščina bo še bolj zanimivo, poleg tega pa je mogoče najti nenavadno odkritje. Da bi dosegli največje uspehe v ječo, morate ekipa iti tja (najmanj 5 oseb).

In prisotnost številnih gostje bodo dodali še več barve na igranja Carnage.

Zdaj bitke:

Od prve stopnje bo na voljo za ekipne borbe - se bori z nekaj zavezniki in nasprotniki ter v drugi stopnji, lahko sodelujejo v kaotičnih bitk - se bori z neomejenim številom udeležencev. Skupina zavezniki in nasprotniki se samodejno porazdeli.

Bitke lahko bodisi konvencionalna ali krvava. V krvavo bitko, v primeru zmage, lahko dobite nekajkrat več izkušenj kot običajno, vendar z izgubo, obstaja velika verjetnost poškodb.

Na četrti ravni, glej drogami (Path of Light ali Darkness).

Obstajajo štiri Addiction: Light, Order, kaos in Darkness.

Vsak Addiction bistveno različne lastnosti, značaj in zmogljivosti, ki predstavlja kompleksno vedenje sistema in odnosov. No ... dobre in slabe naklonjenost, ni dobro ali zlo, nakloni - vsaka je neločljivo povezano s celo vrsto čustev, strasti, dejanja razumevanja. Obstajajo samo različni načini za doseganje resnice in pridobivati ​​izkušnje, da ima vsakdo pravico do iskanja, ugotavljanje in boj.

Igraj Carnage more biti del ene izmed klanov. Izbirate lahko Guild in frakcije, in prisotnostjo foruma ponuja priložnost za razpravo, različne teme.

Na splošno je igra zasluži pozornost. Naj vas spomnim, da začnete igrati v Carnage, potrebujejo le Registracija Carnage. Uživajte v igri!