Zaznamki

Avto poje avto 2

Alternativna imena:

Car Eats Car 2 je nadaljevanje uspešne igre plenilskih avtomobilov. Neverjetno barvita 2D grafika daje vtis, kot da gledate risanko, hkrati pa lahko upravljate glavne junake. Igra ima zabavno glasbo, glasovno igranje pa je narejeno v edinstvenem slogu.

Upravljanje tukaj ni težko in tudi če te igre igrate prvič, boste zaradi kratke vadnice vse hitro ugotovili.

Tukaj je drugi del priljubljene serije iger. Še bolj zanimivo bo.

Čaka vas v igri:

  • 35 popolnoma novih stopenj
  • Več priložnosti za nadgradnjo stroja
  • Novi zahrbtni sovražniki

In seveda veliko zmag na težkih tekmovanjih!

Naloga, ki je pred igralcem, ni lahka, ne morate samo priti na cilj v najkrajšem možnem času. Na poti se boste morali boriti proti mesojedim avtomobilom, ki čakajo na dirkače na progi. Poleg tega morate med dirko poskusiti zbrati čim več kovancev in kristalov, raztresenih po stezi. Tudi če vam ni uspelo priti do cilja, ne bi smeli biti razburjeni, zahvaljujoč denarju, zbranemu med potovanjem, boste lahko izboljšali potrebne parametre avtomobila in nato nadaljevali s poskusi.

Pri nadgradnji se odločite, kateri od parametrov bo dal večji učinek, včasih je to lahko hitrost ali zmogljivost rezervoarja, včasih pa močnejše orožje. Samo od vas je odvisno, katere parametre boste izboljšali, morda pa vse hkrati, če imate za to dovolj sredstev.

Ko povečate parametre avtomobila, se igra ne konča. Zahvaljujoč izboljšani zmogljivosti boste lahko z udeležbo na dirkah hitro nabrali znesek, potreben za nakup močnejšega avtomobila. Tudi z minimalnimi izboljšavami bo avto višjega razreda zmogljivejši, z dviganjem pa lahko napredujete še dlje v igri.

V igri boste imeli priložnost tekmovati tako s prijatelji, ki jih povabite v igro, kot z neznanimi igralci po vsem svetu. Te vožnje zahtevajo stabilno internetno povezavo.

Arena je bojno polje za roparske avtomobile in v tem tekmovanju je lahko samo en zmagovalec.

Moč avtomobila ne odloča o vsem, veliko je odvisno od spretnosti voznika, če ste spreten dirkač, boste lahko zmagali, tudi če je vaš avto slabši od nasprotnikovega avtomobila.

Če želite prejemati dnevne in tedenske nagrade za obisk, poskusite igro pogledati vsak dan vsaj nekaj minut.

Igro Car Eats Car 2 lahko igrate brezplačno, ker je igra brezplačna. Če pa želite napredovati hitreje, obiščite trgovino v igri. Za valuto igre ali pravi denar boste tam dobili uporabne predmete. Z nakupi s pravim denarjem se boste razvijalcem zahvalili za njihov trud pri ustvarjanju igre.

Brezplačen prenos

Car Eats Car 2 na Android ne bo težak, samo sledite povezavi na tej strani.

Takoj namestite igro in naredite svoj avto najbolj divjega na nevarni poti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more