Zaznamki

Kapetan industrije

Alternativna imena:

Captain of Industry gospodarska strateška igra, ki jo želite igrati. V igri boste našli kakovostno 3D grafiko. Glasba je izbrana z okusom, glasovna igra ni zadovoljiva.

Igra se začne z dejstvom, da zaradi apokalipse propade človeška civilizacija. Na otok vstopite z vožnjo ladje z majhno skupino preživelih.

Čaka vas majhen trening, kjer vam bodo prikazane vse podrobnosti obvladovanja igre.

Naslednja vaša naloga:

  • Ustvari bazni tabor
  • Vzpostavitev pridobivanja mineralov in drugih virov
  • Začetek proizvodnje potrebnih artiklov
  • Preučite in uporabite izgubljene tehnologije
  • Poskusite najti in rešiti druge preživele z uporabo flote

Igra ni čisto običajna. V njem so razvijalci posvetili veliko pozornosti podrobnostim.

Captain of Industry je zelo zanimivo igrati, igranje pa zasvoji.

Gradnja katere koli zgradbe ni le nekaj klikov s vlečenjem predmeta in njegovim postavljanjem na kvadrat. Poskrbeti morate za vse malenkosti. Na primer, če je to tovarna, potem boste potrebovali dimnik s čistilnim sistemom, da ne uničite že poškodovanega ekosistema. Razmisliti bomo morali o tem, kako zgraditi proizvodni plinovod. Poleg tega bo potrebna oprema za vzdrževanje proizvodnih zmogljivosti in dobavo surovin.

Vse tehnologije niso na voljo hkrati, zato se boste morali zelo potruditi, da obnovite izgubljene veščine. Ko boste ponovno pridobili izgubljeno znanje, vam bodo na voljo nove zgradbe, učinkovitejše tehnične rešitve in nova oprema.

Tovarne in pridobivanje virov zaposluje ljudi iz ekipe, ki jo vodite. Vsi bodo potrebovali stanovanja, izobraževalne ustanove, kjer se bodo lahko učili, ter zgradbe za prosti čas in zabavo. Odločiti se boste morali, kaj je nujno in kaj lahko počaka. Poskusite ustvariti dobre pogoje za prebivalce rastočega mesta, saj se srečni ljudje učijo in delajo veliko bolj učinkovito.

Ko se boste ustalili v novem kraju, bo vaša majhna vas izgledala kot pravo mesto.

Vredno je poskusiti poslati ladjo iskat druge skupine preživelih. Navsezadnje morda niso tako srečni z vodjo in potrebujejo pomoč, vaše mesto pa potrebuje nove prebivalce za nadaljnjo rast in blaginjo.

To ni tako varna dejavnost, kot se morda zdi. Med potovanjem lahko pirati napadejo vašo ladjo, ker niso vsi preživeli izbrali poti razvoja in poskušajo obnoviti izgubljeno civilizacijo, zagotovo bodo tisti, ki želijo samo na silo vzeti lastnino drugim.

Zato, preden pošljete ladjo na reševalno ali raziskovalno misijo, poskrbite za izboljšanje njenega oklepa in jo opremite z orožjem. Le v tem primeru si ga pirati ne bodo upali napasti, pa tudi če si bodo upali, bodo hitro ugotovili, da je bil napad na vašo floto njihova napaka.

Captain of Industry brezplačen prenos na PC, žal ni možnosti. Igro je mogoče kupiti na Steamu ali na uradni spletni strani.

Takoj namestite igro in ne dovolite, da civilizacija umre!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more