Zaznamki

candy Cash

Alternativna imena: Candy denar Candy predpomnilnika

Če ste kdaj igrali staro najljubši mnogih Diamond Dash, ta igra je popolnoma po vašem okusu. Game Candy Denar sam po sebi zelo podobna DD. Igra je postavljena v trgovini s sladkarijami. Morate prodati več sladkarij in, seveda, zaslužiti plačan za to. Prodati, boste morali odstraniti verige tri ali več bonboni iste barve. Hitreje boste našli verige, več točk boste zaslužili. V levem delu ekrana pred vami se bo prikazalo časovno lestvico. Nenehno iskanje verigo z istim sladkarije, si razširiti svoj čas, če misliš in ne delujejo, hkrati pa postopoma izgine. Ko je čas, pride do dna znamke, turneja konča. Na splošno velja, Candy Cash na spletu - odlična ponudba: od razvijalcev Plinga igrati za prijetno in sproščeno zabavo.

Če ste že imeli priložnost srečati z igrami Plinga, nato pa mudi, da se veselite, da bo postopek registracije za vas, zmanjša na minimum, oziroma mu bo odsoten načeloma - lahko neposredno prijavite s pomočjo prej registrirana podatkov. Če ste novi in ​​najprej seznanili z Plinga igri, nato pa se boste Candy registracija Cash zavezujoče. Vse Nadzor Igra je v angleškem jeziku, vendar še ne vedo, jezik, lahko intuitivno uganiti, kaj naj naredim. Če želite, da vnaprej preizkusiti v igri, potem lahko kliknete na gumb modri na dnu obrazca dovoljenja "Poskusite», po katerem bo na voljo preizkusna različica.

1. Če želite, lahko igralci registrirati s svojim Facebook-račun, lahko to storite s klikom na ustrezen gumb. Če vam je ljubše, da se registrirajo s tradicionalno metodo, nato kliknite na gumb "register" v spodnjem desnem kotu.

.

2 Videli boste prijavnico, izpolnite to potrebo vlogo pri Candy Cash, v zgornjem nadstropju, ki se imenuje "E-poštni naslov", kot ste verjetno ne bo težko uganiti, boste morali vnesti naslov vašega elektronskega poštnega predala.

3. Naslednji na vrsti imenovano «ime» napišite prijavo, tako da bo sistem še naprej iskala tudi za vas bo poklical svojo igro lik v večini iger (nekateri junaki more dati dodatnih imen).

4. Tradicionalno polja «geslo» izpolnite svoje geslo. Poskusi, da izberejo najbolj varno geslo, da igrajo igro Candy Cash je varna in zanesljiva, in boste imeli mir mislih, da nihče ne more zlomiti v vašo škatlo.

5. Za sistem, da nadaljuje postopek registracije, boste morali sprejeti pogoje sporazuma o uporabniškem za ta projekt. Se strinjam z vsemi predpisi, lahko obkljukate na liniji «Strinjam se s pogoji ...».

6. Če se želite prijaviti na spletno stran, naj ptico v polju «Pošljite mi e-pošto ...", če ne - zamudili polje.

7. Ste pripravljeni? Kliknite "register".

Ta igra je - odličen način, da se sprostite, le dober čas za dobro zabavo. Poleg igranja Candy Cash za prost, zakaj ne bi tako priložnost?

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more