Zaznamki

Canaan spletu Uvesti

Alternativna imena: Canaan Online

Canaan Online - svetla brezplačna flash spletna igra (MMORPG), ki je bila ustanovljena v slogu "manga". Nepozabna avantura v domišljijskem svetu, v igri, bo ostal v njej precej fascinantno, in prisotnost znakov modne in lepe obleke, prosim veliko igralcev. Online igre na spletu Uvesti Sanaan ne zahteva nobene namestitve odjemalca in je na voljo v skoraj vsakem brskalniku.

Tu so zahtevane sistemske zahteve:

Procesor: P4 2. 4 GHz ali Pentium D;

RAM: 512 MB ali 1 GB;

Prostora na trdem disku: 200 MB ali 400 MB ali več;

Grafična kartica Geforce 4 (64 MB ×) ali Geforce FX serija ali podobno;

OS: Windows XP / Vista Windows XP / Vista

Za vstop v igro, morate Sanaan Spletna prijava: na glavni strani, prosimo, kliknite na gumb "Registracija" na strani, ki se odpre v prijavnici, vpišite vaš e-pošta, ime, geslo in kodo prikazano na sliki. Nato pa dogovor z zakoni igre in kliknite na "Registracija". Registracija na tej igri na spletu Uvesti Sanaan končal.

Po registraciji spletne Uvesti Sanaan vstopil v igro, na stran, kjer želite, da ustvarite svoj značaj igre: Izberi svoje ime znakov (ali vzdevek) in razred (Warrior, Mage, Priest ali Hunter), spol lika in izgled (lasje, obraz) . Potem morali kliknite »Ustvari«.

Zdaj online igra Sanaan odpreti za avanturo in prva stvar, ki jo morate storiti je, da gredo korak za korakom učenja osnovnih pravil igre. Zagotoviti podporo pri vsakem koraku svojega junaka bo Elf, in če boste sledili njegove nasvete, ki jih lahko dosežejo raven 5 v nekaj minutah in nagrade bo darilo parcela ...

So vsi liki v igri nastaviti parametre. To so: moč, spretnost, duh, um in Fortitude. Poleg teh parametrov, liki še vedno aktivne in pasivne sposobnosti in talente, ki so edinstveni za vsak razred. Nekateri talenti Sanaan spletu Uvesti igro vam omogoča odpiranje, doseže le določeno stopnjo v igri, kot tudi nagrade za dokončanje različnih nalog.

Bo opravljal naloge skozi različne quests, ampak drugi gostje so tu ječe, kjer je za boj proti pošasti. Kot nagrado za zmago v teh bojih, bodo nabirali izkušnje in zaradi edinstvene stvari. Torej, igrajo igre na spletu Uvesti Sanaan ne bo dolgčas!

Poleg tega lahko igrate na spletu Sanaan s široko izbiro različnih naprav, ki se temeljito premišljena in ki se lahko, če je potrebno izboljšati. Če to ni dovolj, si lahko ustvarite svoje (nominalno) oklep.

Game spletu Uvesti Sanaan ima na razpolago več hišnih živali, ki potrebujejo posebno pozornost. Kljub njihov videz in lastnosti moč, ulov in ukrotiti koli je to mogoče! Ampak ujeti hišnega ljubljenčka, morate imeti past in ujeli Mora se borim z njim. Vendar to ni edini način, da bi dobili hišnega ljubljenčka, ga lahko dobite tudi kot nagrado za dokončanje quests ali enako kot bojno trofejo.

Njihove domače živali za trgovino in trgovino z drugimi igralci. Zanimivo je, da ima ena vrsta, živina različne sposobnosti in lastnosti, tako da so edinstveni. Hišni ljubljenčki lahko zagotovi znatno pomoč v bitki, in ob istem času, lahko uporabite takoj tri hišne ljubljenčke: eden bo pripravljena, da hitenje v napad braniti drugi in tretji združena z vami v eno enoto, se bodo delili svoje značilnosti.

Igrajte igro na spletu na spletu Uvesti Sanaan lahko ne le boj z drugimi igralci v igri, ampak tudi spoznavanje novih prijateljev, preživljanje časa v štipendije.

Za ljubitelje raznolikost igranja, je funkcija zakonske zveze, kjer si lahko izberete "kolega", da preživijo, ta obred, in za čas, porabljen v skupni zakonski zvezi, se bodo liki zaslužil bonusov.

Za pravi denar v igri trgovini lahko kupite nekaj uporabnih in edinstvene stvari.

Povzema rezultate tega pregleda, lahko rečemo, da če imate štiri razrede znakov in njihov razvoj na več načinov, v Canaan Online igre bo zelo zanimivo in razburljivo. Torej, dobrodošli v tem fantazijskem svetu, ki je prežet z veliko zanimiv in nepredvidljiv! Toda najprej - Pridružite se v igri Sanaan spletu Uvesti ...